Έρωτες, γάμοι, ρευστές σχέσεις, παλιές και καινούργιες γνωριμίες, μπερδέματα, παρεξηγήσεις και εκπλήξεις, συνθέτουν τη νέα καταιγιστική κωμωδία της Μαρίνας Φραγκεσκίδου «Γαμπροί για κλάματα». Μια κωμωδία παρεξηγήσεων με απανωτές ανατροπές που σκηνοθετεί και παίζει ο εξαίρετος ηθοποιός και σκηνοθέτης Κώστας Δημητρίου και με πρωταγωνιστές ένα σύνολο αγαπημένων ηθοποιών που έχουν εντρυφήσει με σεβασμό και αυθεντία στο απαιτητικό αυτό είδος. Το γέλιο ως φάρμακο –ούτως ή άλλως- μας λυτρώνει από τις στενάχωρες καταστάσεις, πόσω μάλλον τώρα στους αλλοπρόσαλλους καιρούς που ζούμε. Στη μακρά περίοδο απομόνωσης που όλοι έχουμε υποστεί οι «Γαμπροί για κλάματα» έρχονται με την ξεκάθαρη πρόθεση να προσφέρουν γενναιόδωρα γέλιο, χαρά και εκτόνωση.

Είναι διπλή η χαρά για τους συντελεστές της θεατρικής παράστασης «Γαμπροί για κλάματα» αφού μέρος των εσόδων θα δοθεί στο «Sophia For Children / Σοφία για τα παιδιά», στηρίζοντας το σπουδαίο έργο και τις προσπάθειες του οργανισμού για καταπολέμηση της φτώχειας και των συνεπειών της, σε παιδιά που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο στη Λευκωσία (Σκαλί, 11 & 12 Ιουλίου) και θα περιοδεύσει σε ανοιχτά θέατρα, κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, σε όλες τις πόλεις και σε πολλές κωμοπόλεις της Κύπρου.

 

Λίγα λόγια για το έργο

Ο ευκατάστατος γαμπρός και εκκολαπτόμενος πολιτικός διαθέτει το «πακέτο» για έναν πετυχημένο γάμο και μια καλή ζωή κατά που πιστεύει η νύφη. Τι μπορεί να συμβεί στη διάρκεια μιας μέρας όταν θα βρεθούν στον ίδιο χώρο με τον γαμπρό και τη νύφη ο πρώην της, η μάνα της -που δεν θέλει με τίποτα αυτόν τον γάμο-, μια μακιγιέζ που κατά τα άλλα ήρθε για να κάνει τη δουλειά της, ο πατέρας του γαμπρού που καταφτάνει από το εξωτερικό κι ένας «χαρά γεμάτος» παπάς που έρχεται να ευλογήσει την προετοιμασία της νύφης με την προσδοκία να έχει και αυτός το όφελος του;
Ίσως η μόνη που μπορεί να απαντήσει με σιγουριά ή τουλάχιστον έτσι νομίζει, είναι η πολυμήχανη ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Συγγραφέας: Μαρίνα Φραγκεσκίδου

Σκηνοθεσία: Κώστας Δημητρίου

Σκηνικά: Πάρις Μανώλη

Ενδυματολόγος: Βασιλική Τρουλιώτη

Φωτισμός: Νικόλας Αρκαδίου

Φωτογραφίες: Χρίστος Τσεκούρας

Σχεδιασμός αφίσας: Κατερίνα Τσεβά

Οπτικό υλικό (κινηματογράφιση): Βασίλης Θεοφάνους

Βοηθός σκηνοθέτη: Δάφνη Καρλεττή

 

Εκτέλεση παραγωγής: Πάνος Στρούθος

Παραγωγή: Purple Sparrow Productions

Δημόσιες Σχέσεις - Επικοινωνία: Γεωργία Μεσιήτη
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Παίζουν: Γιώργος Αναγιωτός, Εύρος Βασιλείου, Κώστας Δημητρίου, Έλενα Ευσταθίου, Δένα Ιωάννου, Μιχάλης Μουστάκας, Μαρία Παπακώστα, Μάριος Στυλιανού, Μυρσίνη Χριστοδούλου.

 

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Ιούλιος και Αύγουστος 2021

Πρεμιέρα
ΣΚΑΛΙ ΑΓΛΑΤΖΙΑΣ

Κυριακή, 11 Ιουλίου, 21:00 &
Δευτέρα, 12 Ιουλίου, 21:00

ΛΑΚΑΤΑΜΕΙΑ –Δημοτικό Αμφιθέατρο
Πέμππη, 22 Ιουλίου, 21:00

 

ΔΑΛΙ – Δημοτικό Αμφιθέατρο
Παρασκευή, 23 Ιουλίου, 21:00

 

ΚΟΥΡΙΟ (Λεμεσός) –Αρχαίο Θέατρο
Τρίτη, 27 Ιουλίου, 21:00 &
Τετάρτη, 28 Ιουλίου, 21:00

 

ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑ –Δημοτικό Αμφιθέατρο
Σάββατο, 31 Ιουλίου, 21:00

 

ΔΕΡΥΝΕΙΑ – Δημοτικό Αμφιθέατρο
Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 21:00 &
Τρίτη, 3 Αυγούστου, 21:00

 

ΠΑΦΟΣ – Αρχαίο Ωδείο
Παρασκευή, 6 Αυγούστου, 21:00 &
Σάββατο, 7 Αυγούστου, 21:00

 

Προπώληση Εισιτηρίων
Sold Out Tickets: https://bit.ly/3wo1p7C
&

Καταστήματα Stephanis
https://www.stephanis.com.cy/el/stores

 

- Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ

*μέρος των εσόδων θα δοθεί στο «Sophia For Children / Σοφία για τα παιδιά», στηρίζοντας το σπουδαίο έργο και τις προσπάθειες του οργανισμού για καταπολέμηση της φτώχειας και των συνεπειών της, σε παιδιά που πραγματικά το έχουν ανάγκη.


Για περισσότερες πληροφορίες: 70009411

Facebook Page: Γαμπροί για κλάματα

 

Διαβάστηκε 843 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top