Η Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς-Καταγωγή και γενεολογία, σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο, τους αποδήμους της Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς, και τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού), σας προσκαλούν να συμμετάσχετε σε διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα: «Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς – Αρχιτεκτονική, άνθρωπος και περιβάλλον».

 

Στόχος του διαγωνισμού είναι όπως, ο φωτογραφικός φακός, αποτυπώσει τις ομορφιές του χωριού σε κάθε εποχή του χρόνου, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα σημαντικό φωτογραφικό αρχείο.

 

Οι φωτογραφίες που θα υποβληθούν, θα μπορούν να απεικονίζουν τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα του χωριού, τους ανθρώπους του, σε όλες τις φάσεις της καθημερινότητάς τους (καθημερινές ασχολίες, καφενεία, εν ώρα εργασίας, διασκέδασης, εκδηλώσεις, ήθη και έθιμα). Επίσης, την αρχιτεκτονική του χωριού (με τα παλιά του σπίτια και άλλα παραδοσιακά κτήρια), τη φύση στο βουνό και τα φυτά στην παραλία, τοπία καθώς και εικόνες από τον υδατοφράκτη, ακόμα και από ψηλά με τη χρήση drone.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τις φωτογραφίες τους ηλεκτρονικά, στη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού), στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 28 Απριλίου 2021.

Θα δοθούν 3 βραβεία και 5 έπαινοι.

 

Τα βραβεία θα είναι:

1ο Βραβείο        Διαμονή στο Euphoria Art Land “Blue House”

2ο Βραβείο        €150

3ο Βραβείο        € 100

 

Οδηγίες συμμετοχής:

  • Μπορούν να υποβληθούν από 1 μέχρι 10 φωτογραφίες, σε μορφή JPEG και σε ψηλή ανάλυση.
  • Κάθε φωτογραφία (ηλεκτρονικό αρχείο), θα πρέπει να φέρει τον πενταψήφιο κωδικό αριθμό που θα επιλέξει ο φωτογράφος, τον αύξοντα αριθμό και τον τίτλο της φωτογραφίας. Για καθαρά τεχνικούς λόγους, η ονομασία του αρχείου, θα πρέπει να αναγράφεται με λατινικούς χαρακτήρες. (Για παράδειγμα, η 3η στη σειρά φωτογραφία του συμμετέχοντα με Κωδικό Αριθμό 22555, με τίτλο «Χωριό», θα πρέπει να γράφεται: 22555-3-xorio
  • Η επιλογή των φωτογραφιών θα γίνει από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή καθώς και εκπροσώπους των διοργανωτών. Η απόφαση της κριτικής επιτροπής, είναι οριστική και αμετάκλητη, εκτός και αν προκύψει σοβαρός λόγος, για ανάκληση της απόφασης αυτής.
  • Οι διοργανωτές και/ ή κριτές, διατηρούν το δικαίωμα, κατά τη διαδικασία της κριτικής των υποβληθέντων έργων να απορρίψουν φωτογραφίες αν κρίνουν ότι, τα υποβληθέντα έργα δεν ανταποκρίνονται στο θέμα ή το επίπεδο δεν πληροί τους σκοπούς των διοργανωτών.
  • Mε την συμμετοχή του ο δημιουργός, πιστοποιεί ότι, το φωτογραφικό έργο του ανήκει. Επίσης, για όσα πρόσωπα παρουσιάζονται στις φωτογραφίες, δηλώνει ότι έχει την συναίνεση τους να φωτογραφηθούν και ότι φέρει κάθε σχετική ευθύνη.
  • Οι φωτογραφίες που θα υποβληθούν, δεν πρέπει να έχουν δημοσιευτεί προηγουμένως οπουδήποτε.

 

Για διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνούν με τη ΦΕΚ Λεμεσού, τηλ. 25384381 (αφήνοντας μήνυμα), σε περίπτωση που το οίκημα είναι κλειστό ή να αποστέλλουν email, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

«Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς – Αρχιτεκτονική, άνθρωπος και περιβάλλον»

Προσωπικά στοιχεία διαγωνιζόμενου

Όνομα: …….................................................................................................

Φωτογραφικός τίτλος (αν υπάρχει): …………………………………………………………….
Διεύθυνση: ………………................................................................................

Τηλέφωνο:................................             E-mail: .......………………………………….

Κωδικός Αριθμός : …………

 

pinakas-

 

Συμφωνώ ότι τα παραπάνω προσωπικά μου στοιχεία θα μπορούν να  χρησιμοποιηθούν από τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου, Τμήμα Λεμεσού, για τους σκοπούς που αναφέρονται στους όρους διαγωνισμού.

Συμφωνώ, επίσης, ότι, τα παραπάνω προσωπικά μου στοιχεία, θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την ΦΕΚ και τα Παραρτήματά της, για τους σκοπούς που αναφέρονται πιο κάτω και μόνο.  Επίσης, αποδέχομαι τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια. Μη αποδοχή των πιο κάτω όρων, σημαίνει και μη δικαίωμα συμμετοχής μου στο διαγωνισμό.

- Για επικοινωνία των διοργανωτών μαζί μου, αν χρειαστεί, σχετικά με τον διαγωνισμό

- Για ενημέρωσή μου σχετικά με τα αποτελέσματα του διαγωνισμού

- Έχω διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχθεί τους όρους συμμετοχής στον συγκεκριμένο διαγωνισμό

- Έχω διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχτεί τους όρους χρήσης και προστασίας των προσωπικών μου στοιχείων, όπως αυτοί είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα της ΦΕΚ www.cps.com.cy , Πολιτική Χρήσης και Προστασίας των Προσωπικών μου Δεδομένων (Privacy Policy) της Φ.Ε.Κ.

 

Αποδέχομαι τους παραπάνω όρους     Ναι         Όχι
Υπογραφή………..……………….

 

Για άτομα κάτω των 18 ετών, θα πρέπει να υπάρχει η υπογραφή του γονέα ή κηδεμόνα του συμμετέχοντα

 

AyiaMarinaChrysochous

 

Διαβάστηκε 261 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top