Το Θέατρο Ριάλτο προβάλλει αυτή τη βδομάδα δύο σημαντικές ταινίες στο πλαίσιο του θεσμού «Εβδομαδες Γερμανικής Γλώσσας 2020» που διοργανώνουν οι Πρεσβείες της Αυστρίας, Γερμανίας, Ελβετίας και το Ινστιτούτο Γκαίτε.

 

Την Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου στις 20:00 θα προβληθεί η Γερμανική ταινία Lara, παραγωγής 2019 και διάρκειας 98’, στο Θέατρο Ριάλτο.

Υπόθεση: Είναι τα εξηκοστά γενέθλια της Λάρα και ο γιος της δίνει το πιο σημαντικό του κοντσέρτο, στο οποίο δεν είναι ευπρόσδεκτη. Εκείνη καταστρώνει άλλα σχέδια που γρήγορα εκτροχιάζονται, οδηγώντας σε απρόβλεπτες συνέπειες.

Σκηνοθεσία: Jan-Ole Gerster

Στα Γερμανικά με ελληνικούς  και αγγλικούς υπότιτλους.

 

Η δεύτερη ταινία είναι μια κωμωδία που μας έρχεται από την Ελβετία και θα προβληθεί την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 20:00, στο Θέατρο Ριάλτο.  Έχει τίτλο Die letzte Pointe, είναι παραγωγής 2017 και η διάρκεια της είναι 99’.

Υπόθεση: Στα 89 της χρόνια, η Gertrud Foster είναι αξιοζήλευτα δυναμική και ανεξάρτητη, έχοντας μονάχα ένα πράγμα στο μυαλό της όταν συναντά τον κομψό Άγγλο, τον οποίο, αν και δεν θυμάται, προφανώς γνώρισε σε μια πλατφόρμα γνωριμιών: να καθορίσει η ίδια τα τελικά στάδια της ζωής της, πριν καταλήξει σε πτέρυγα άνοιας. 

Σκηνοθεσία: Rolf Lyssy.

Στα Ελβετικά Γερμανικά με αγγλικούς υπότιτλους.

 

Διοργάνωση: Πρεσβείες της Αυστρίας, Γερμανίας, Ελβετίας και το Ινστιτούτο Γκαίτε

 

13NovemberDieletztePointePoster

 

Οδηγίες προς θεατές:

Στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης του Covid 19, το κοινό επιβάλλεται όπως προαγοράζει τα εισιτήρια του, προσέρχεται έγκαιρα στο θέατρο, κρατεί τις αποστάσεις ασφαλείας και φοράει μάσκα εντός του Θεάτρου.

 

Το ταμείο του Θεάτρου θα είναι ανοικτό Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-15:00 και δύο ώρες πριν από κάθε παράσταση για την επίλυση προβλημάτων.

 

Είσοδος ελεύθερη (Απαραίτητη η προεξασφάλιση δελτίων εισόδου)

 

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 77777745

E-ticket: www.rialto.com.cy, Rialto Theatre App

 

Διαβάστηκε 110 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top