Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έκθεση έργων τέχνης «Για τα Παιδιά της Κένυας» που διοργάνωσε η  Cyprus Art Care (CAC) με τη στήριξη και συμπαράσταση του Δήμου Λεμεσού.

 


Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της CAC, Τάκης Μιχαήλ ανέφερε μεταξύ άλλων «Και ήμασταν εκεί, για ένα φιλανθρωπικό σκοπό... Και, ήταν εκεί, για τον ίδιο σκοπό, με την φυσική τους παρουσία, με τη ψυχική τους παρουσία που εκδηλώθηκε μέσα από τα έργα τους. Το ίδιο φανταστικά και υπέροχα έργα όπως και οι ίδιοι είναι σαν άνθρωποι...»

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΔΩ

 


Τα εγκαίνια της έκθεσης τέλεσε ο δήμαρχος της πόλης μας Νίκος Νικολαΐδης, ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στον Μητροπολίτη Κένυας Μακάριο Τυλληρίδη, ο οποίος κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες για τη σίτιση και φροντίδα των παιδιών της Κένυας. «Η Λεμεσός αισθάνεται υπερήφανη και ευλογημένη γιατί γέννησε έναν τέτοιο άνθρωπο.
Αυτή η εκδήλωση μπροστά στα όσα κάνει ο Μητροπολίτης Κένυας θα συμβάλει στο απειροελάχιστο. Όμως είμαι απόλυτα σίγουρος ότι το μήνυμα που στέλνουμε, ένα μήνυμα αγάπης, συμπαράστασης, αλληλεγγύης και σεβασμού, είναι ένα μήνυμα που το χρειάζεται για να συνεχίσει αυτό το θεάρεστο έργο που επιτελεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Νικολαΐδης.  


 

Διαβάστηκε 163 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top