Η Παγκύπρια Οργάνωση Αποκατάστασης Αναπήρων (Π.Ο.Α.Α), παρουσίασε τρία μουσικά σχήματα και έλαβαν μέρος τραγουδιστές οι οποίοι όλοι μαζί προσέφεραν μια μουσική πανδαισία, με στόχο την οικονομική ενίσχυση της οργάνωσης.


Το βράδυ της εκδήλωσης, μόνο μια λέξη βλέπαμε στον ουρανό της Λεμεσού… τη λέξη σεβασμός.
Όλοι διαφορετικοί. Όλοι όμως ένωσαν τις φωνές τους με αγάπη και σεβασμό δίνοντας το μήνυμα πως όλα μπορούν να γίνουν.


Με ανακοίνωσή της η ΠΟΑΑ Λεμεσού εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο Λεμεσού για την ευγενική χειρονομία του, να παραχωρήσει τον χώρο στο μικρό θεατράκι του μόλου, αλλά και στον χορηγό επικοινωνίας της εκδήλωσης, την εφημερίδα «Λεμεσός».

MESA

 

MESA1

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Συνεχίζοντας, δίνουν θερμά συγχαρητήρια στο γυναίκειο φωνητικό σύνολο Νηρηίδες υπό τη διεύθυνση της Ισαβέλλας Χριστοφορίδου, στο σύνδεσμο Χάρισμα και στη Γεωργία Κόμπου που με δεξιοτεχνία έπαιξε το μπουζούκι της. «Ακόμη θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στη γενική γραμματέα της οργάνωσης Ζωζώ Χριστοδούλου, που η ιδέα της να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση πήρε σάρκα και οστά και που με τη γλυκιά της φωνή ζέστανε τις καρδιές μας. Επίσης ένα μπράβο και στον Στέλιο Κύρου που μας ταξιδέψε στον κόσμο της μουσικής.


Τέλος, ευχαριστούμε όλους όσοι έχουν βοηθήσει για την επίτευξη αυτής της όμορφης  μουσικής φιλανθρωπικής βραδιάς και όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους», καταλήγει η ανακοίνωση.


 

Διαβάστηκε 173 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top