Ένα ταξίδι στις παλιές καλές εποχές και στα αθώα τους χρόνια έκαναν όλοι όσοι παρευρέθηκαν στη συναυλία του Μανώλη Μητσιά, σε μουσική συνοδεία της Λίζας Θεοφάνους στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου.

 

Ο σπουδαίος ερμηνευτής, έκανε μια αναδρομή στην 50χρονη πορεία του στο ελληνικό τραγούδι, από τους βυζαντινούς ύμνους και μέχρι τους μεγάλους σύγχρονους συνθέτες και ποιητές/στιχουργούς με τους οποίους ο καλλιτέχνης κατέθεσε σπουδαία δισκογραφική δουλειά. Μ. Χατζιδάκις, Μ. Θεοδωράκης, Δ. Μούτσης, Λ. Κηλαηδόνης, Μ. Τόκας, Ν. Γκάτσος, Μ. Ελευθερίου, είναι μερικοί από αυτούς.


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΕΔΩ

 

Ο κ. Μητσιάς αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη σχέση που έχει με την Λεμεσό, μιας και είχε δυνατούς δεσμούς φιλίας με τον Μάριο Τόκα. Μάλιστα, διηγήθηκε την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους στο στούντιο της «Κολούμπια», όπου ο νεαρός τότε Μάριος έκανε τα πρώτα βήματα στο χώρο και ο Μανώλης Μητσιάς τον εμπιστεύτηκε ερμηνεύοντας τα πρώτα τραγούδια που έγραψε.

 

Μεγάλο  μέρος των εσόδων, δόθηκαν για την φιλανθρωπική οργάνωση «Ένα όνειρο, μια ευχή», ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως διοργανωτής ήταν το Κ.Σ.Επισκοπής και συνδιοργανωτές το Κ.Σ Αυδήμου και Παραμαλιού.

Διαβάστηκε 1258 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top