Με την ευκαιρία των 60άχρονων της Κυπριακής Δημοκρατίας, το Θέατρο Ριάλτο διοργανώνει εκδήλωση με θέμα τον Πολιτισμό, στην παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος και θα απευθύνει χαιρετισμό.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου, 2020 η ώρα 20:00 στο Θέατρο Ριάλτο.

 

Κύριος ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Διευθυντής των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, κ. Παύλος Παρασκευάς. Θέμα: «Πολιτισμός στα 60 χρόνια της Κυπριακής Δημοκρατίας - Ορόσημα και Προοπτικές».

 

2October

 

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει επίσης ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Θεάτρου Ριάλτο, κ. Κίκης Καζαμίας.

 

Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με θέμα τις Μουσικές της Κύπρου σήμερα από το Amalgamation Project. Συμμετέχουν: Βασιλική Αναστασίου, Ερμής Μιχαήλ, Μιχάλης Κουλουμή, Αργυρώ Χριστοδούλου, Μυρτώ Αριστείδου, Χριστίνα Αντωνιάδου και Χριστίνα Παπαμιχαήλ.

Είσοδος ελεύθερη. (Απαραίτητη η προεξασφάλιση δελτίων εισόδου).

 

Οδηγίες προς θεατές:

Στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης του Covid 19, το κοινό επιβάλλεται όπως προσέλθει έγκαιρα στο θέατρο, κρατεί τις αποστάσεις ασφαλείας και φέρει προστατευτική μάσκα κατά την είσοδο, έξοδο ή άλλες μετακινήσεις του.

 

Διάρκεια: 60’

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 77 77 77 45

E-ticket: rialto.com.cy 

 

Διαβάστηκε 334 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top