Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου σας προσκαλεί σε ένα μεγάλο Αποκριάτικο Χορό γεμάτο διασκέδαση ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Τσικνοπέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, 2020 η ώρα 8:00μ.μ. στο εστιατόριο CETI Locale (Οδός Ελευθερίας 115 & Ελλήνων).

 

Ντυθείτε δημιουργικά για τον διαγωνισμό καλύτερης αμφίεσης!

Καντάδες από τους Κανταδόρους της ΕΔΟΝ στις 8:45μμ!

Γλέντι σε ρυθμούς καρναβαλιού με τον DJ Παντελή!

 

Τιμή Εισιτηρίου: €30 (συμπεριλ. μπουφέ και απεριόριστο Κυπριακό ποτό)

Για εισιτήρια και κρατήσεις στο τηλ. 25372990 ή στα γραφεία του Αντικαρκινικού Συνδέσμου στη Λεμεσό (Δευτέρα – Παρασκευή, 7:30- 15:00)

 

Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για στήριξη των υπηρεσιών Ανακουφιστικής Φροντίδας του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

 

Χορηγός Φιλοξενίας: CETI Locale

Υποστηρικτές: Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού & Love Style Boutique

 

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου παρέχει υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε  συνανθρώπους μας που τους άγγιξε ο καρκίνος για 49 χρόνια. Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν ενδονοσοκομειακή περίθαλψη ασθενών στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία, υπηρεσίες ημερήσιας νοσηλείας στο «Ευαγόρειο» Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας στη Λεμεσό, κατ’ οίκον φροντίδα ασθενών παγκύπρια και σε 24ωρη βάση στις επαρχίες Λευκωσίας και Λεμεσού, ψυχολογική και κοινωνική στήριξη ασθενών και μελών των οικογενειών τους, προγράμματα κοινωνικής συμμετοχής ασθενών, υπηρεσίες φυσιοθεραπείας και αρωματοθεραπείας, όπως επίσης και καθημερινή μεταφορά ασθενών από τις πόλεις τους στα ογκολογικά κέντρα στη Λευκωσία. Όλες οι υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν σε όλους τους καρκινοπαθείς της χώρας μας ανεξάρτητα από την κοινωνικό-οικονομική κατάσταση του ασθενή, την καταγωγή ή το θρήσκευμά του.

 

 

 

Διαβάστηκε 861 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top