Η ομάδα του μουσικού θεάτρου του Grammar School Λεμεσού παρουσιάζει το γνωστό μιούζικαλ «OLIVER» στις 9 και 10 Μαρτίου 2020, η ώρα 8.00μμ στο Παττίχειο.

 

Το μιούζικαλ του Lionel Bart είναι βασισμένο στο δεύτερο μυθιστόρημα του Charles Dickens, «Oliver Twist» και αναφέρεται στην ιστορία του ομώνυμου χαρακτήρα, ο οποίος μεγαλώνει σε ένα ορφανοτροφείο, προτού πωληθεί ως μαθητευόμενος σε ένα νεκροθάφτη και την οικογένειά του. Στη συνέχεια δραπετεύει και ταξιδεύει στο Λονδίνο, όπου συναντά τον Artful Dodger, μέλος μιας συμμορίας νεαρών πορτοφολάδων με επικεφαλής τον ηλικιωμένο εγκληματία, Fagin.

 

Η ομάδα παραγωγής περιλαμβάνει τη σκηνοθέτη Κλεοπάτρα Πάπα Κυπριανού, τους βοηθούς σκηνοθέτη Μαρία Κουζή Αλετράρη και Μαρτίνο Περδίκη και τις χορογράφους Σύλια Χαραλάμπους και Ζωή Ξάνθου. Η σκηνογραφία είναι του Γιώργου Παπαδόπουλου.

 

Τιμή εισόδου €15. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Χορηγός επικοινωνίας: Εφημερίδα «ΛΕΜΕΣΟΣ»

 

grammar-sch

 

Διαβάστηκε 1381 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top