Το πρώτο στο είδος του στο νησί, Φεστιβάλ Φωτογραφίας, πραγματοποίησε το Φωτογραφικό Σωματείο ΟΡΑΣΙΣ. Το φεστιβάλ τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Κάτω Πολεμιδιών και σημειώθηκε στο πάρκο που παραχώρησε ο δήμος στο σωματείο για να στεγαστεί.

 

Το φεστιβάλ εγκαινίασε ο ίδιος ο Δήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών Νίκος Αναστασίου με συμβολική φύτευση του πρώτου δέντρου στο πάρκο (θα ακολουθήσουν και άλλες δεντροφυτευσείς) που ήταν Πολεμιδκιά.

 

ORASIS2

 

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΟΡΑΣΙΣ Δημήτρης Φωτίου καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ευχαρίστησε τον δήμαρχο, όσο και το δημοτικό συμβούλιο των Κάτω Πολεμιδιών για την παραχώρηση του πάρκου στο σωματείο, το οποίο αποτελεί πρότυπο υιοθεσίας για τα κυπριακά δεδομένα.

 

Στον δικό του χαιρετισμό, ο δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον εξωραϊσμό του πάρκου και για την προσφορά του ΟΡΑΣΙΣ στα πολιτιστικά δρώμενα του δήμου. Ταυτόχρονα, υποσχέθηκε όπως τόσο ο ίδιος όσο και το δημοτικό συμβούλιο είναι πάντα δίπλα στο σωματείο.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φεστιβάλ θα ήταν διήμερο, αλλά ακυρώθηκε λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

ORASIS0

 

Διαβάστηκε 1463 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top