Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Θέατρο Ριάλτο η 19η Πλατφόρμα Χορογραφίας Κύπρου. Η Πλατφόρμα, η οποία έδωσε φέτος έμφαση στην χορογραφία και τους νέους δημιουργούς, αποτέλεσε μια πραγματική γιορτή του σύγχρονου χορού και αγκαλιάστηκε από καλλιτέχνες και κοινό.

 

Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με την απονομή του Βραβείου Νέου Χορογράφου.

 

platforma-xorou5

 

 

Η Επιτροπή Επιλογής αποτελούμενη από τις Γεωργία Ντέτσερ, Νατάσα Γεωργίου και Μαρίνα Σταυρινίδου, αφού ελαβε υπόψη την αποτελεσματικότητα της μεθοδολογίας, την ευρηματικότητα της δημιουργικής διαδικασίας και την επιτυχία του αποτελέσματος, απένειμε το βραβείο Νέου Χορογράφου για την ευρηματικότητα, την πρωτοτυπία, το χιούμορ και την άρτια εκτέλεσή του, στον Πάνο Μαλακτό για το έργο Hire me, Please.

 

platform-3

 

Το βραβείο, το οποίο συνοδεύεται από το ποσό των πέντε χιλιάδων ευρώ, απένειμε από μέρους των Πολιτιστικών Υπηρεσιών η Μορφωτική Λειτουργός, Κατρίν Μοσχοβάκη.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Μετά την απονομή ακολούθησε πάρτι λήξης στο Σουσού.

 

closing-party

 

platformaxorou2

 

platform-2

 

Διαβάστηκε 518 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top