Η σχολή musicNart παρουσίασε το υπέροχο μιούζικαλ «Ηρακλής» μέσα από μία διασκευή της κλασσικής ταινίας κινουμένων σχεδίων της Walt Disney.

 

mesa1

 

Μία μοναδική παράσταση για τον πιο αγαπημένο ήρωα όλων των εποχών που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους.


Πραγματικά το κοινό έμεινε εκστασιασμένο μέσα στο κατάμεστο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο, αφού το ταλέντο των μαθητών του musicNart πλημμύρισε την σκηνή. Ο πιο σημαντικός μύθος της αρχαίας Ελλάδας που συναρπάζει τον κόσμο μέχρι και σήμερα, ζωντάνεψε και ταξίδεψε στο παρελθόν όλους τους παρευρισκόμενους.

 

mesa

 


Ένας μύθος σημαντικός και αναγκαίος, καθώς μαθαίνει στα παιδιά και θυμίζει σε όσους το έχουν ξεχάσει, πως οι δράκοι και τα τέρατα στο τέλος πρέπει να αντιμετωπιστούν.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Η ιδιωτική σχολή μουσικής, θεάτρου, χορού και μουσικού θεάτρου musicNart, έχει ως στόχο να προσφέρει υψηλή ποιότητα μαθημάτων σε ένα υπερσύγχρονο, φιλικό και ζεστό περιβάλλον.
 

Διαβάστηκε 2131 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top