Εξαιρετική ήταν η θεατρική παράσταση του Κώστα Βήχα που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το ΙΕΚ Μιχάλης Βασιλείου για στήριξη του προγράμματος του Δήμου Λεμεσού «Μουσική Πολυχρωμία», που προσφέρει μαθήματα μουσικών οργάνων για παιδιά με περιορισμένες ευκαιρίες.

 

Το Ίδρυμα ΚΕΠΑΚΥ σε ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά τον αγαπητό τους φίλο Κώστα Βήχα που πρότεινε να είναι υπό την αιγίδα του Ιδρύματος η συγκεκριμένη παράσταση.

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες:

Το Ίδρυμα ευχαριστεί τους Αγγελίνα Φούρναρη, Σκεύη Παρασκευά και Maria Luisa Peratikou για την εξαιρετική εθελοντική προσφορά στην εκδήλωση, ενώ θερμά συγχαρητήρια δίνει στη Χριστίνα Καραπατάκη που έφερε στην Λεμεσό την πρόταση της «Μουσικής πολυχρωμίας».

 

Παράλληλα ευχαριστεί τον Δημοτικό Σύμβουλο ΔΗΣΥ Δήμου Λεμεσού Μιχάλη Βασιλείου και όλους αυτούς που με την παρουσία και ηθική συμπαράσταση βοηθούν στο να χτίσουν, όπως αναφέρει, ένα καλύτερο κόσμο για όλους!!

 

Επίσης στην ανακοίνωσή του το Ίδρυμα ΚΕΠΑΚΥ ευχαριστεί όλους όλοι βοήθησαν με εισφορές:

Μιχάλης Βασιλείου, Χρήστος Συλικιώτης, Βασιλεία Χατζηγιάννη, Γιάννης και Άντρη Αντωνιάδη, Δέσπω Σαζου, Έλενα Νεοπτόλεμου, Σάντρα Λυσάνδρου ,Μαρία Λουΐζα, Στέλλα Νεάρχου, Χριστόφορος Αντωνίου, Σοφία Καραπατάκη, Άντρη Κόμπου, Σούλη Χρίστου, Μέλέτιος Μελετίου, Νιτσά Κοφτερού, Λήδα Χατζηδημητρίου και Δημήτρης Νικολάου.

Διαβάστηκε 620 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top