Η Κική και η Άντρεα Ιωάννου, μαμά και κόρη βρέθηκαν στα γραφεία της εφημερίδας ΛΕΜΕΣΟΣ, για να μας μιλήσουν για το εντυπωσιακό θέαμα που ετοιμάζουν. 

 

Όπως μας ανέφεραν πρόκειται για μια φαντασμαγορική παράσταση διάρκειας δύο ωρών με όλα τα είδη χορού, από ελληνικούς και latin μέχρι belly dance και μπαλέτο! Ενενήντα περίπου μαθητές θα βρεθούν επί σκηνής, αποφασισμένοι να ενθουσιάσουν το κοινό όχι μόνο με τις χορευτικές τους ικανότητες, αλλά και με τα φαντασμαγορικά κοστούμια και σκηνικά.

 

Σε ερώτηση γιατί επέλεξαν το θέμα «Πειρατές της Καραϊβικής» μας απάντησαν πως δεν επέλεξαν τυχαία το θέμα, αφού συμβολίζει το πλοίο του Kiki Art Dance Studio, που με αυτή την παράσταση θα παραδοθεί από την κα. Κική, στην κόρη της Άντρεα, η οποία θα αναλάβει τα ηνία της σχολής.

 

 

Αξίζει να αναφέρουμε πως όλα τα καθαρά έσοδα της παράστασης του Kiki Art Dance Studio, θα διατεθούν για τις ανάγκες νοσηλείας της Έλενας Νικολάου που πάσχει από οξεία λευχαιμία. Επίσης θα υπάρχει δειγματοληψία στην είσοδο του θεάτρου.

 

Μην χάσει κανείς αυτή την μοναδική παράσταση χορού στις 15 Ιουλίου, η ώρα 20:00, στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

 

 

Η σχολή χορού Kiki Art dance Studio λειτουργεί από το 1997 στην πόλη της Λεμεσού.Προσφέρει μεγάλη ποικιλία μαθημάτων και χορών (για παιδιά και ενήλικες), ιδιωτικά μαθήματα και μαθήματα για απόκτηση επαγγελματικού διπλώματος δασκάλου χορού. Η σχολή προετοιμάζει τους μαθητές της για τις διεθνείς εξετάσεις I.D.T.A. οι οποίες διεξάγονται από Άγγλους εξεταστές. Το έμπειρο και εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό παραδίδει μαθήματα Latin, Oriental, Hip Hop, Breakdance, μοντέρνων, ελληνικών και κυπριακών χορών. Διδάσκονται ακόμα χορογραφίες γάμου για νεόνυμφους, καθώς επίσης και κλασικό, αλλά και σύγχρονο μπαλέτο.

 

Διαβάστηκε 3531 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top