Βιβλίο με τα απομνημονεύματα του εξέδωσε ο πρώην Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και πρώην Ευρωβουλευτής Γιαννάκης Μάτσης, με τίτλο: «Μετά Παρρησίας. Για την Ιστορία και την Αλήθεια». Η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου στη Λεμεσό, έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης.


Το βιβλίο παρουσίασε ο Καθηγητής Νεότερης Ιστορίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, κ. Γιώργος Γεωργής.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook


Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης, ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης Νίκος Κόσιης, και ο Αν. Πρόεδρος Ένωσης Αγωνιστών Αμμοχώστου Παναγιώτης Παπαγεωργίου.


Η όλη εκδήλωση έκλεισε με αντιφώνηση από τον συγγραφέα Γιαννάκη Μάτση.

 


Λίγα λόγια για το βιβλίο
Πρόκειται για ένα σύγγραμμα, με σημαντικές αποκαλύψεις γύρω από την πορεία του Κυπριακού. Ο Γιαννάκης Μάτσης, στέλεχος της ΕΟΚΑ, υπήρξε από τους ιδρυτές του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Ενεργός στην πολιτική ζωή για 50 περίπου χρόνια, πρωτοστάτησε ή αναμείχθηκε ενεργά στις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού, διευθέτησης του θέματος των αγνοουμένων, της σωτηρίας της πολιτιστικής κληρονομιάς στα κατεχόμενα, της καταδίκης του εποικισμού και της επαναπροσέγγισης με τους Τουρκοκυπρίους.
Πολλές από τις αποκαλύψεις του, που έρχονται για πρώτη φορά στο φως, θα προκαλέσουν και θα συζητηθούν

Διαβάστηκε 931 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top