Φιλανθρωπική εκδήλωση με επίδειξη ανθοδετικής τέχνης για στήριξη των παιδιών με ειδικές ικανότητες πραγματοποίησε ο Master Florist Designer Λοΐζος Περικλέους, το Σάββατο 13 Απριλίου 2019, στο ξενοδοχείο St. Raphael, στη Λεμεσό.

 

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε σε αυτή την όμορφη εκδήλωση με σκοπό να δώσουν χαρά και αγάπη στην πιο όμορφη συνάντηση της Άνοιξης, αφού όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια και τις εισπράξεις από τις πωλήσεις των δημιουργιών/κατασκευών των παιδιών, θα διατεθούν για τις ανάγκες του Συνδέσμου Γονέων και Φίλων παιδιών με Ειδικές Ανάγκες.

 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εθελοντικά η Κωνσταντίνα Διακουμοπούλου - Florist Designer από Ελλάδα, ο Γιώργος Νικολακόπουλος - Florist Designer από Ελλάδα, καθώς επίσης και η Αναστασία Φρυσουλάκη - Florist Designer, επίσης από Ελλάδα.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Εθελοντικά συμμετείχαν και η ιδιωτική σχολή μπαλέτου και ρυθμικής της Μύρας Νικολάου, το φωνητικό σύνολο του κέντρου ημέρας ενηλίκων "Το σπίτι του Μάριου", καθώς και τα παιδιά του συνδέσμου, οι οποίοι πρόσφεραν ένα απολαυστικό απόγευμα σε όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, αφήνοντας πίσω τους τεράστιες εντυπώσεις.

Διαβάστηκε 3244 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top