Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια φορά η έκθεση χειροποίητων προϊόντων «Exhibition with selected creators», στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παλιού Λιμανιού, την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, αφήνοντας τεράστιες εντυπώσεις σε όλους όσοι παρευρέθηκαν σε αυτή.

 

Αρκετοί δημιουργοί εξέθεσαν μια μεγάλη ποικιλία χειροποίητων προϊόντων, με στόχο τη στήριξη της κυπριακής χειροτεχνίας και των ανθρώπων της.

 

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να βρουν χειροποίητες τσάντες, σαπούνια, κεριά, κοσμήματα, είδη φτιαγμένα από σμιλή και βούφα, είδη από ανακυκλώσιμα υλικά, κεραλιφές, ζωγραφιές σε πέτρες και άλλα.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Εκ μέρους των διοργανωτών ο Ανδρέας Ονησιφόρου, ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στη δημιουργία της έκθεσης, τους εκθέτες αλλά και τον κόσμο που επισκέφθηκε αυτή την έκθεση χειροποίητων προϊόντων και όχι μόνο.

 

Κλείνοντας, τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό να στηρίζουμε την κυπριακή χειροτεχνία και τους ανθρώπους της.

 

 

Διαβάστηκε 1341 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top