Μεγάλη συναυλία έδωσε στην πόλη μας ο Διονύσης Σαββόπουλος στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 50 χρόνια του Ιδρύματος «Θεοτόκος».

 

Ο Έλληνας τραγουδοποιός ερμήνευσε τραγούδια άλλων ομοτέχνων του, παλαιότερων και νεότερων, από τον Αττίκ ή τον Μάρκο Βαμβακάρη μέχρι τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, τον Φοίβο Δεληβοριά και άλλων, σ’ ένα κατάμεστο Παττίχειο θέατρο, με τον κόσμο να παρακολουθεί εκστασιασμένος. 

 

Το πρόγραμμα του διανθίστηκε από τις αφηγήσεις του πάνω στην γνωριμία, τις αναμνήσεις και τις σκέψεις του γι’ αυτούς τους αξιαγάπητους δημιουργούς και τα τραγούδια τους.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Είναι η πρώτη φορά που ο Διονύσης Σαββόπουλος παρουσίασε ένα πρόγραμμα που δεν στηρίζεται στα δικά του τραγούδια αλλά – κυρίως- στα τραγούδια των άλλων που αγάπησε και τα ζήλεψε.

 

 

 

Αποτελεί μια σημαντική χρονιά η φετινή, για το Ίδρυμα «Θεοτόκος», καθώς συμπληρώνονται 50χρόνια από τότε που ο Δρ. Αμερίκος Αργυρίου έθεσε τα θεμέλια για την αναγνώριση των αναγκών και δικαιωμάτων των παιδιών με νοητική αναπηρία.

Το Ίδρυμα «Θεοτόκος» προγραμματίζει σειρά εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια του 2019, υπό τον τίτλο «Μαζί κινούμε και πετυχαίνουμε περισσότερα», που τελούν υπό την υψηλή προστασία του Προέδρου της Δημοκρατίας.

 

Η επόμενη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο και αφορά την παρουσίαση ειδικού λευκώματος για τα 50χρονα του «Θεοτόκος», ενώ θα ακολουθήσει στις 22 Ιουνίου, στο δημοτικό κηποθέατρο «Μάριος Τόκας», μεγάλη συναυλία υπό τη μουσική επιμέλεια του Διονύση Σαββόπουλου.

Θα ακολουθήσουν και άλλες εκδηλώσεις το Φθινόπωρο τις οποίες θα ανακοινώσουμε εν ευθέτω χρόνω.

 

Διαβάστηκε 991 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top