Η ομάδα L.O.L. (laughing out loud) παρουσιάζει στην θεατρική σκηνή «Κόμης», την νεανική κωμωδία «Στην κρίση. think pink», η οποία είναι βασισμένη στο θεατρικό έργο «Κρίση με πιάνει κρίση», του βραβευμένου Κύπριου θεατρικού συγγραφέα Άθου Χατζηματθαίου.

Ένα έργο το οποίο διαπραγματεύεται το πόσο έχει επηρεάσει η κρίση που βιώνουμε σήμερα την ζωή όλων μας. και κυρίως των νέων ανθρώπων. Πως αναγκάζεται ένας ροκ τύπος να τραγουδάει λαϊκά, για να μπορέσε ...

να επιβιώσει. Πτυχία στολισμένα στον τοίχο. και από δουλειά, φυσικά, τίποτα. Προβλήματα στις προσωπικές σχέσεις. προβλήματα στην ερωτική ζωή των ζευγαριών. Πέντε νέοι άνθρωποι, προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα σε αυτό το παιχνίδι που έχουμε εμπλακεί όλοι μας.

Πως θα τα καταφέρουν όμως; Πως θα λύσει ο καθένας τους, τα προβλήματα που τον βασανίζουν; Πώς μπορεί μία όχι και τόσο έξυπνη σερβιτόρα, να το διαχειριστεί όλο αυτό; Και η Κύπρια πως βρέθηκε εγκλωβισμένη εδώ; Με τρόπο κωμικό και μέσα από ανατρεπτικά γεγονότα όλα σιγά σιγά βρίσκουν τον δρόμο τους. μία απρόσμενη επίσκεψη. μία είδηση που θα αλλάξει τις ζωές όλων.. Ή και όχι.

Πρωταγωνιστούν:

Αλέξανδρος Ζαχαρέας - Μάνος Αμανάκης - Ανδριάνα Ρωμανού - Βασιλική Πετρίδου - Χάρης Γεωργιάδης - Γιάννης Κωσταράς

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Πάνος Ηλιακόπουλος

Χορογραφίες: Χριστιάννα Κουλιζάκη

Έναρξη Παραστάσεων: Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Διαβάστηκε 1147 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top