Σε διάφορες περιοχές της Κύπρου, σε ακαδημαϊκά ιδρύματα, δημαρχεία, σωματεία, σχολεία θα περιοδεύσει, μετά την Πρωτοχρονιά η έκθεση γελοιογραφίας «Πού Πάμε;».Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του Συνδέσμου Κυπρίων Γελοιογράφων η έκθεση που ήδη φιλοξενήθηκε από τις 6 μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι εξής γελοιογράφοι μέλη του «ΓΕΛ.Α.», Χρίστου Γιώργος (Assias), Παπασπυρόπουλος Θανάσης (ATAN), Βοσκαρίδης Σώτος (BOSS), Βαρτσιένκο Ίγκορ (IGOR), ΚΕΛΛΑΣ Αντώνης, Αθηαινίτης Μάριος (ΜΑΘ), Παπαπέτρου Πέτρος (Πίν), ΠΟΓΙΑΤΖΗΣ Νίκος, Σαββίδου Σκεύη και Σκουφάρης Χριστάκης (ΧριΣ).

Σύμφωνα με το Σύνδεσμο στην έκθεση συμμετέχει και ο παγκοσμίου φήμης Ρώσος γελοιογράφος ο Ίγκορ Βαρτσιένκο (IGOR) που ζει και εργάζεται στην Κύπρο από το 2002.

Ο Σύνδεσμος προσθέτει ότι ο Ίγκορ λαμβάνει μέρος σε διάφορες εκθέσεις και φεστιβάλ γελοιογραφίας στη Ρωσία και διεθνώς και  μέχρι τώρα κέρδισε περισσότερα από 70 βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Τα τελευταία χρόνια ο Ίγκορ, αν και δεν έχει πάρει ακόμα την κυπριακή υπηκοότητα, συμμετέχει  και βραβεύεται σχεδόν κάθε χρόνο σε διεθνείς διαγωνισμούς με τη σημαία της Κύπρου την οποία τιμά και είναι περήφανος γι' αυτό, αναφέρεται.

Διαβάστηκε 851 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top