Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο Διαγωνισμός Ομορφιάς και Τουρισμού 'ΜISS TOURISM' & 'BRIDE OF THE YEAR' 2012 που πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή  7  Δεκεμβρίου  2012 στο Atlantica Oasis στην Λεμεσό.  Από τις 13 φιναλίστ η κριτική επιτροπή επέλεξε την  πρώτη νικήτρια MISS TOURISM CYPRUS όπου αναδείχθηκε η Παναγιώτα Παπαπέτρου 21 ετών Φοιτήτρια  από την Λευκωσία,  1η Αναπληρωματική η Μαρία Βόλου  17 ετών μοντέλο από την Λεμεσό, 'MODEL OF THE YEAR'  η 'Άννα Τράμπικ 16 ετών από την Λεμεσό. 'MISS PRINCESS' η Δήμητρα Τάκκα 17 ετών από την Λευκωσία. 'MISS YOUNG' η Χριστίνα Λεοντίου 18 ετών από την Σωτήρα. Τον τίτλο της 'BRIDE OF THE YEAR CYPRUS 2012' κατέκτησε η Ντανιέλα Καστάνο 18 ετών από την Λάρνακα και τον τίτλο της 'BRIDE OF THE YEAR RUSSIA 2012' η Ekaterina Ryabkova 20 ετών από την Ρωσία. Την παρουσία του διαγωνισμού έκανε το γνωστό μοντέλο  Βικτώρια Κορένσκαγια 'Μiss Tourism World' μαζί με τον Μάριο Βασιλείου.  

Η πρώτη νικήτρια Μις Τουρισμός 2012 θα εκπροσωπήσει την  Κύπρο στον Διεθνή Διαγωνισμό 'Miss Tourism International 2012' και οι υπόλοιπες σε άλλους τουριστικούς Διαγωνισμούς. Οι δύο νικήτριες 'Bride Of The Year Cyprus & Russia  2012' θα εκπροσωπήσουν  την Κύπρο και την Ρωσία  στον Διεθνή διαγωνισμό 'THE EUROPEAN BRIDE 2013' στο Ζάππειο στην Αθήνα στις 14 Ιανουαρίου 2013 . 

Οι Διαγωνισμοί αυτοί έχουν επίσημο χαρακτήρα και διοργανώνονται υπό την αιγίδα του υπουργείου τουρισμού της κάθε χώρας. Η εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα για την Ομάδα Αγάπης και για την Αρχιεπισκοπή στηρίζοντας τις άπορες οικογένειες.

Πρόεδρος της Οργάνωσης Ομάδας Αγάπης και του Οργανισμού Ομορφιάς & Τουρισμού Κύπρου είναι η κα. Σταυρούλα Νικολάου και συντονιστής ο Σάκης Νικολάου.  Τα υπέροχα νυμφικά ήταν από τον Σχεδιαστή Μόδας ROBIN RAYANIAN από Αγγλία, από το Bridal Secret, Ατελιέ Αθηνά και Ατελιέ White.  Τα βραδινά φορέματα ήταν από την ΓΟΗΤΕΙΑ Μπουτίκ και Ρία Καζάκου, τα υποδήματα «Γιαλλούρης», κοσμήματα S.M.ART, μακιγιάζ Εden By Eva με καλλυντικά Vita Melia της Vivasan, μαγιό Μέδουσα και τσάντες Obsession. Η υπέροχη διακόσμηση ήταν από το Unique Events, τα χτενίσματα από τα κομμωτήρια Hair Studio By Andreas kai Assiotis Hair Design.  Τα μοντέλα ήταν από την S. Prestige Show Production ενώ οι αισθητικές περιποιήσεις από την Harmen Health Beauty Spa. Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι σχολές χορού Dance Factory και Γιόλα Ηροδότου. Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα ήταν η Εύα Κυριάκου και τα κρασιά που προσφέρθηκαν ήταν από την Ετκο.

Την  κριτική επιτροπή απάρτιζαν η νικήτριες , Μαρία Αλεξάνδρου 'ΜΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2011' , Κατερίνα Κουϊμσίδου 'BRIDE OF THE YEAR 2011' και άλλοι επώνυμοι  στον χώρο της μόδας και γνωστοί επιχειρηματίες. Στην Επίδειξη Μόδας με τις περσινές νικήτριες συμμετείχαν Μαρί-Φώτια Κεττερου 'MISS PRINCESS 2011', Ελπίδα Παπαδοπούλου ' 1ST Runner up Miss Cyprus Tourism 11', Masha Utkina 'BRIDE OF RUSSIA 2011' και η Ina Leonova. Οι ερωτήσεις της κριτικής επιτροπής έγιναν στο  Sawan Syrian Restaurant στις 04/12/12 όπου ακολούθησε δεξίωση με όλες τις διαγωνιζόμενες.

Διαβάστηκε 1830 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top