«Νιώθω δικαιωμένος. Η δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της» δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Μητροπολίτης τέως Κιτίου Χρυσοστομος, τον οποίο το Μόνιμο Κακουργιοδικειο Λαρνακας Άμμοχωστου που συνεδρίασε σήμερα στην Λάρνακα αθώωσε και απάλλαξε από την κατηγορία του βιασμού που αντιμετώπιζε.

 

Η υπόθεση της κατηγορούσας αρχής, αναφέρει το Κακουργιοδικείο σε ανακοίνωση, στηριζόταν στη μαρτυρία της προπονούμενης η οποία δεν έγινε αποδεκτή και απορρίφθηκε αφού αυτή περιέπεσε σε πολλές αντιφάσεις, ψέματα και αλλοπρόσαλλους ισχυρισμούς σε ουσιαστικά, κυρία και καίρια σημεία.

 

Η ακροαματική διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών για σκοπούς προστασίας της ταυτότητας της παραπονούμενης.
 

Εξερχόμενος από την δικαστική αίθουσα ο Μητροπολίτης τέως Κιτίου Χρυσόστομος συγκινημένος, με δυσκολία και με τρεμάμενη φωνή δήλωσε στο ΚΥΠΕ «νιώθω δικαιωμένος. Η δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της».


Ο Μιχάλης Πικής, συνήγορος υπεράσπισης του Μητροπολίτη τέως Κιτίου Χρυσόστομου, εκ μέρους του πελάτη του δήλωσε πως ο πελάτης του αισθάνεται πλήρως δικαιωμένος με την σημερινή αθωωτική απόφαση του Κακουργιοδικείου.


Ο Μητροπολίτης τεως Κιτιου, συνέχισε ο κ. Πικής έχει αθωωθεί και απαλλαγεί από την κατηγορία του βιασμού την οποία αντιμετώπιζε.


Το Κακουργιοδικείο μέσα από μια εξονυχιστική ανάλυση της μαρτυρίας έκρινε την παραπονούμενη καθόλα αναξιόπιστη διαπιστώνοντας ότι περιέπεσε σε καίριες αντιφάσεις, προέβαλε ψευδείς ισχυρισμούς τόσο στην κατάθεση της όσο και σε όσα είπε σε άλλους μάρτυρες και σε τηλεοπτική εκπομπή αντιπαραβαλλόμενα μεταξύ τους κατέληξε ο κ. Πικης.

 

ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 236 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top