Ένα άδειο κατάστημα, στην καρδιά της Λεμεσού μεταμορφώθηκε σε ένα πρωτότυπο, καλαίσθητο Πολυχώρο.

 

Το εσωτερικό περιλαμβάνει το χώρο υποδοχής/αναμονής και τρεις διαφορετικούς χώρους, το “Hair Strokes” -το κομμωτήριο, τον εργαστηριακό, εκθεσιακό χώρο και χώρο τέχνης για μικρούς και μεγάλους «ArtStrokes” και το εργαστήριο φωτογραφίας κι όχι μόνο «El Storio ”.

 

Η πρόσοψη με τα μεγάλα ανοίγματα προσφέρει φυσικό φως στην γκαλερί και στο χώρο περιποίησης μαλλιών, συνδυάζοντας την απλότητα των άσπρων κεραμικών με τη φυσική ομορφιά των φυτών και του πράσινου.

DSC2794

Ένας σύγχρονος χώρος, μοντέρνος, μίνιμαλ, τον οποίο μεταμόρφωσε με το ταλέντο και τον επαγγελματισμό τους ο αρχιτέκτονας Αντώνης Στυλιανού και ο Διακοσμητής Σωτήρης Γιαννακού.

 

Την ιδιοκτησία καθώς και τη διεύθυνση του Πολυχώρου, έχουν οι τρεις αδερφές Χατζηβασίλη. Η Σόνια, Η Γιάννα και η Ελένη Χατζηβασίλη.

 

Τρεις διαφορετικές προσωπικότητες, η κάθε μία με το ταλέντο και την προσωπική σφραγίδα της συνέβαλε στην υλοποίηση αυτού του χώρου.

 

Και όπως έλεγαν οι Αρχαίοι «Η Ένωση φέρνει τη Δύναμη»- «ἰσχύς ἐν τῇ ἐνώσει».

 

Η μεταμόρφωση του ισογείου διήρκησε τρεις μήνες και λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο.

 

Ωστόσο λόγω της δύσκολης περιόδου των περιοριστικών μέτρων και του lockdown, τα εγκαίνια λειτουργίας αναστάλθηκαν.

 

*Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 15.10.2021,η ώρα 19:30 με επίτιμο καλεσμένο και ομιλητή τον Αντιδήμαρχο Λεμεσού κ. Νεόφυτο Χαραλαμπίδη.

opening-poster--01-2

Διαβάστηκε 1923 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top