Το χρηματικό ποσό των 5,000 Ευρώ για να στηρίξει τα χωριά και τις οικογένειες που επηρεάστηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές πρόσφερε η Αρμενική Μητρόπολη Κύπρου.

 
Σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι, «η Αρμενική Μητρόπολη Κύπρου εισέφερε 5,000 Ευρώ επ’ ονόματι της Αρμενικής εκκλησίας και κοινότητας της Κύπρου, για να στηρίξει τα χωριά και τις οικογένειες που πλήγηκαν από τις πυρκαγιές στις ορεινές περιοχές της Λεμεσού και της Λάρνακας τον περασμένο Ιούλιο. Η Μητρόπολη απεύθυνε επίσης έκκληση στα μέλη της κοινότητας της για να συνεχίσουν τη στήριξη των εν εξελίξει προσπαθειών».

 

Η Αρμενική Μητρόπολη Κύπρου εκφράζει τέλος τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των θυμάτων των πυρκαγιών και εκφράζει την συμπαράσταση και στήριξη της στις οικογένειες των οποίων οι περιουσίες καταστράφηκαν.
 

ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 255 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top