Θέματα κοινού ενδιαφέροντος και δράσεων που μπορούν να αναληφθούν από κοινού, συζήτησαν χθες Τρίτη, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, Βασίλης Δημητριάδης και ο Πρόεδρος του ΔΣ της Αρχής Λιμένων Κύπρου, Αντώνης Στυλιανού.

 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Υφυπουργείο Ναυτιλίας, στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών συναντήσεων του νέου Προέδρου της Αρχής Λιμένων με διάφορους φορείς και σε αυτήν παρευρέθηκε και ο διευθυντής του λιμανιού Λεμεσού, Παναγιώτης Αγαθοκλέους.
 
«Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα παραγωγικό κλίμα και οι δυο πλευρές συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και δράσεων που μπορούν να αναληφθούν, μεταξύ του Υφυπουργείου Ναυτιλίας και της Αρχής Λιμένων Κύπρου, αλλά και συνεργειών που αφορούν στην προώθηση τομέων των αρμοδιοτήτων τους», προστίθεται.


Σε σχέση με δράσεις που αφορούν συγκεκριμένες προγραμματιζόμενες εκδηλώσεις του Υφυπουργείου Ναυτιλίας, η Αρχή Λιμένων εξέφρασε τη στήριξή και ενεργό εμπλοκή της, ενώ ορίστηκαν υπηρεσιακοί σύνδεσμοι για την αμεσότερη επικοινωνία μεταξύ των δυο μερών.
 

ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 167 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top