Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αρχής Λιμένων Κύπρου ανακοίνωσε ότι το θέμα της παραχώρησης χώρων στη λιμενική περιοχή Βασιλικού συζητήθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής του συνεδρίας. Η συζήτηση θα συνεχιστεί σε νέα συνεδρία στις 28 Σεπτεμβρίου.


Ανακοίνωση της Αρχής Λιμένων αναφέρει ότι η συζήτηση ήταν αναλυτική και πολύωρη και κατά τη διάρκειά της παρουσιάστηκε ενώπιον του Συμβουλίου ο Νομικός Σύμβουλος ΑΛΚ για να συνεπικουρήσει τη συζήτηση, καθώς και αρμόδιοι υπηρεσιακοί.

 

Σημειώνεται ότι λόγω της σοβαρότητας του θέματος, το Συμβούλιο αποφάσισε όπως συνεχιστεί η συζήτηση και σε δεύτερη συνεδρία του, ήτοι στην επόμενη τακτική συνεδρία του, κατά προτεραιότητα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28.9.2021 και για το αποτέλεσμα της οποίας θα ενημερωθούν οι αρμόδιοι φορείς.
 

ΚΥΠΕ
 

Διαβάστηκε 121 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top