Με τα ιερά δεσμά του γάμου δέθηκαν για πάντα ο Κυριάκος και η Φωτεινή. Πρόκειται για ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης, μπροστά σε Θεό και ανθρώπους.

 


Μάλιστα, εξιστόρησαν στην εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ, την ιστορία της γνωριμίας τους και το παιχνίδι που τους έπαιξε η μοίρα. «Γνωριστήκαμε στην Αστόρια στο Πανεπιστήμιο πριν λίγα χρόνια, μέσω μιας κοινής μας φίλης. Μετά από 3 χρόνια οι δρόμοι μας ξανασυναντήθηκαν τυχαία και πάλι. Από τότε ένας έρωτας μεγάλος γεννήθηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά το αγαπημένο ζευγάρι.

 


Να θυμίσουμε πως το 2019, ο Κυριάκος βρήκε την ευκαιρία να κάνει πρόταση γάμου πλάι στην Πέτρα του Ρωμιού στην τότε κοπέλα του Τίνα και η εφημερίδα μας κατέγραψε λεπτό προς λεπτό την έκπληξη σε αυτήν την ιδιαίτερη τους στιγμή.

 


Τα δυο νεαρά παιδιά είναι γεννημένοι και μεγαλωμένοι στην Νέα Υόρκη, από Κύπριους και Ελλαδίτες γονείς. Παρ’ όλα αυτά επέλεξαν τη γενέτειρα του γαμπρού Κυριάκου, τη Λεμεσό, για να τελέσουν το ιερό μυστήριο του γάμου, που έλαβε χώρα στον ναό του Αποστόλου Ανδρέα στη Μέσα Γειτονιά. 

 

gamos2
 

Φυσικά, πλήθος συγγενών, έσπευσαν να κάνουν το υπερατλαντικό ταξίδι, προκειμένου να παρευρεθούν σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή. Όπως είναι λογικό απόλαυσαν τα κυπριακά έθιμα του «ζώματος», καθώς επίσης έφαγαν από την τοπική μας κουζίνα.

 


Στο τρικούβερτο γλέντι που ακολούθησε, όλοι διασκέδασαν μέχρι πρωίας σε γνωστό παραλιακό ξενοδοχείο, με ελληνικά και ξένα τραγούδια. 

 


Η διεύθυνση και το προσωπικό της εφημερίδας «Λ», εύχονται στους δύο αυτούς συνανθρώπους μας «Βίον Ανθόσπαρτον» και καλούς απογόνους, πάντα με υγεία!

 

 

Διαβάστηκε 2373 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top