Διάταγμα πενθήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το πρωί το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 36χρονου που συνελήφθη χθες σε σχέση με τα επεισόδια της Πέμπτης, μεταξύ οπαδών του Απόλλωνα και της ΑΕΛ.
 
Εναντίον του 36χρονου προέκυψε γραπτή μαρτυρία που τον συνδέει με τα επεισόδια, που ξεκίνησαν, όταν γύρω στις 7 το βράδυ της Πέμπτης, διερχόμενα οχήματα, με οπαδούς της ΑΕΛ, δέχθηκαν πετροβολισμό στην περιοχή Αγίου Αντωνίου, όπου βρίσκεται ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Απόλλωνα.

Γύρω στις 21:00 έφτασε στο χώρο ομάδα ατόμων, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα με κουκούλες και κράνη και ακολούθησαν συμπλοκές με πετροβολισμούς και ρίψεις πυροτεχνημάτων.
 
Για αντιμετώπιση και καταστολή των επεισοδίων, που είχαν ως αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς ένα αυτοκίνητο και άλλα έξι να υποστούν ζημιές, έγινε ανάκληση προσωπικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, ενώ κλήθηκαν ενισχύσεις από τη Μηχανοκίνητη Μονάδα Άμεσης Δράσης.
 
Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί προχθές δυο ακόμη πρόσωπα, ένας 20χρονος και ένας 16χρονος. Ο πρώτος τέθηκε χθες υπό διήμερη κράτηση ενώ ο ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί, αφού πρώτα ανακρίθηκε στην παρουσία του πατέρα του και δικηγόρου.
 
Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται για εντοπισμό και άλλων προσώπων που συμμετείχαν στα επεισόδια.

 
(ΚΥΠΕ/ΣΚ/ΓΒΑ)

Διαβάστηκε 812 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top