Η BrainRocket διοργανώνει τον εμβολιασμό 150 υπαλλήλων της, κατά της νόσου COVID-19

Η εταιρεία BrainRocket, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού και IT υπηρεσιών που εδρεύει στην Κύπρο, διοργανώνει τον εμβολιασμό 150 μελών του προσωπικού της, την Παρασκευή 6 Αυγούστου. Η συγκεκριμένη ενέργεια πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας.

Ο εμβολιασμός του προσωπικού εντός της επιχείρησης, με το εμβόλιο Pfizer-BioNTech, καθιστά την BrainRocket ως την πρώτη εταιρεία που προχωρεί σε εσωτερικούς εμβολιασμούς στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, η ενέργεια θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, στο κτίριο Galactica Tower.

Η BrainRocket στηρίζει τον αγώνα κατά του κορωνοϊού και θεωρεί ότι ο εμβολιασμός του προσωπικού κρίνεται αναγκαίος για τον τερματισμό της πανδημίας. Ενώ, ταυτόχρονα, η εταιρεία έχει ως προτεραιότητα τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων γι’ αυτό και σε συνεργασία με τους ειδικούς παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και λαμβάνει όλα τα μέτρα.

Ο εντός των εγκαταστάσεων εμβολιασμός, δεν αποτελεί μόνο μια διευκόλυνση του προσωπικού αλλά μαζί με την αποφυγή ταξιδιών συμβάλλει στην μείωση του κινδύνου έκθεσης στον ιό. 

Ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων, Hamza Afifi, σημείωσε: «Η υγεία και η ασφάλεια των υπαλλήλων μας, παραμένει μια από τις βασικές μας προτεραιότητες. Προσφέρουμε στο προσωπικό μας την διευκόλυνση για εμβολιασμό, στηρίζοντας έτσι τη μάχη κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού».

«Κλείνοντας, στέλνουμε την ευγνωμοσύνη μας στους αρμόδιους του Υπουργείου Υγείας, οι οποίοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της ενέργειας καθώς και στο προσωπικό που λαμβάνει μέρος στην πρωτοβουλία. Η BrainRocket ενθαρρύνει και άλλες εταιρείες να προχωρήσουν σε αυτή την ενέργεια και να συμβάλουν στην αναχαίτηση της εξάπλωσης του ιού», συμπλήρωσε.

 

Σχετικά με την BrainRocket
 
Η BrainRocket δραστηριοποιείται στον τομέα ανάπτυξης λογισμικού και IT υπηρεσιών. Εδρεύει στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο κτίριο Galactica Tower στη Λεμεσό και εργοδοτεί σχεδόν 400 επαγγελματίες από όλο τον κόσμο.

Για περισσότερα www.brainrocket.com 

Διαβάστηκε 1907 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top