«Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι role model για όλους μας», τόνισε η βουλεύτρια Λεμεσού Φωτεινή Τσιρίδου στον απόηχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος ΝΒΑ από τους Μπάκς προσθέτοντας ότι «γεννήθηκε σε άλλη χώρα από αυτήν της καταγωγής των προγόνων του, μεγάλωσε με δυσκολίες, δούλεψε σκληρά, ξεπέρασε όλα τα εμπόδια και έφτασε στην κορυφή του κόσμου στα 26 του χρόνια. Από τη Νιγηρία στα Σεπόλια και από την Ελλάδα τώρα στην κορυφή του κόσμου».
 

«Το έκανε χωρίς να του χαριστεί τίποτα από κανέναν. Αλλά ο ίδιος χάρισε πολλά σε όλους μας. Ο Γιάννης κάθεται στον θρόνο του ΝΒΑ στα 26 του χρόνια, οδηγώντας στον τίτλο μία ομάδα που είχε 50 χρόνια να κατακτήσει τα σκήπτρα», είπε.
 

Τέλος, η κα Τσίριδου ανέφερε «ας εμπνευστούμε από το παράδειγμά του. Πολλά συγχαρητήρια» βάζοντας hashtag #Historyinthemaking.

Διαβάστηκε 509 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top