Το Lemesos Media Group, η εφημερίδα Λεμεσός, το www.elemesos.com, το Europe Today και το Lemesos Tv καταδικάζουν τα έκτροπα που εξελίχθηκαν εντός του δημοσιογραφικού συγκροτήματος «Δίας».


Η Πολιτεία οφείλει να δράσει άμεσα και να οδηγήσει τους αίτιους αυτής της αντιδημοκρατικής επίθεσης στη δικαιοσύνη. Επίσης οφείλει το κράτος να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα ούτως ώστε να προστατεύεται το δημοσιογραφικό λειτούργημα.

 

Καταδικάζουμε τους τραμπουκισμούς και την επίθεση σε δημοσιογράφους και στα ΜΜΕ. Η πρόσβαση στην ενημέρωση και το λειτούργημα αυτό πρέπει να γίνεται χωρίς ύβρεις, εκφοβισμούς αλλά ελεύθερα και ανεμπόδιστα. Ο ορθολογισμός, η επιστήμη και η λογική οφείλει να είναι στην πρώτη γραμμή σε μια ευνοούμενη Δημοκρατία. Η βία και ο τραμπουκισμός δεν έχει θέση.


Στις δύσκολες ώρες που διανύει η πατρίδα μας, με τον Ερντογάν έξω από το Βαρώσι, την οικονομική κρίση, την φτωχοποίηση πολλών λαϊκών οικογενειών λόγω της πανδημίας αλλά και τους εκατοντάδες συμπολίτες μας στα δημόσια Νοσοκομεία τέτοιες ενέργειες δεν βοηθούν σε τίποτα. 


Ως κοινωνία είμαστε σε λάθος δρόμο.

Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021, Λεμεσός

 

Διαβάστηκε 408 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top