Από τη Δευτέρα, 19 Ιουλίου, θα λειτουργούν τηλεφωνικές γραμμές για διευκόλυνση των πολιτών που επιθυμούν να επαναπρογραμματίσουν το ραντεβού τους για τη χορήγηση της 2ης δόσης του εμβολίου, αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείο Υγείας.

Όπως αναφέρεται, οι πολίτες που ανέβαλαν ή έχασαν το ραντεβού τους για εμβολιασμό με τη 2η δόση μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 22 605 400, 97 710 101 και 97 710 202, όπου θα πρέπει να αναφέρουν τον αριθμό Δελτίου Ταυτότητας, την ημερομηνία γέννησης, την ημερομηνία και ώρα του ραντεβού, το εμβολιαστικό κέντρο, το είδος εμβολίου και τον αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας (κατά προτίμηση κινητό τηλέφωνο).
 
Η ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ακυρώνεται.
 
Σε περίπτωση ακύρωσης ραντεβού για την 1η δόση οι πολίτες πρέπει να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο 1474. Μετά την ακύρωση, μπορούν να διευθετήσουν εκ νέου ραντεβού μέσω της Πύλης Εμβολιασμού σε μέρα, ώρα και εμβολιαστικό κέντρο που επιθυμούν, προστίθεται.
 
Το Υπουργείο Υγείας υπενθυμίζει ότι η Πύλη Εμβολιασμού παραμένει συνεχώς ανοικτή για προγραμματισμό ραντεβού από τα άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω, με όλα τα διαθέσιμα εμβόλια.
 
Πρόθεση είναι να συνεχιστεί η εμβολιαστική κάλυψη όσο το δυνατό μεγαλύτερου ποσοστού του πληθυσμού, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας για προστασία του πληθυσμού και βελτίωση της επιδημιολογικής κατάστασης προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομίας του τόπου μας, καταλήγει η ανακοίνωση.
 

(ΚΥΠΕ/ΡΠΑ/ΑΓΚ)

Διαβάστηκε 254 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top