«Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, παρά την τεράστια προσπάθεια», τόνισε σε δημόσια παρέμβαση του ο υποψήφιος βουλευτής Λεμεσού με το ΔΗΚΟ Νεόφυτος Χαραλαμπίδης. 

Στην συνέχεια, ευχαρίστησε την οικογένεια και τους φίλους του που στάθηκαν έμπρακτα δίπλα του και σε αυτόν τον αγώνα. «Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να περιγράψουν την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μου για εσάς», είπε. 

«Ευχαριστώ τους 3206 συμπολίτες μου που πίστεψαν στο όραμα που κατέθεσα και με τίμησαν με την ψήφο τους. Καμία πικρία δεν μπορεί να με εμποδίσει από το να αντιληφθώ την τεράστια τιμή να είμαι επιλογή 3206(!) συμπολιτών μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς και σας τιμώ όλους και τον κάθε ένα ξεχωριστά. Συγχαρητήρια σε όσους συνυποψήφιους μου έδωσαν καθαρό και έντιμο αγώνα», δήλωσε.

 Τέλος, ο κ.Χαραλαμπίδης έδωσε συγχαρητήρια στους 2 επανεκλεγέντες βουλευτές του ΔΗ.ΚΟ, όπως επίσης και στους άλλους 10 εκλεγέντες βουλευτές της Επαρχίας Λεμεσού, «σας εύχομαι ειλικρινά μια χρήσιμη για την κοινωνία πενταετία. Γυρίζουμε σελίδα. Ουδέν κακόν αμιγές καλού».

Διαβάστηκε 1334 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top