Η Βανέσσα Κυπριανού ήταν υποψήφια βουλεύτρια Λεμεσού με το ΔΗΚΟ. Στην εκλογική διαδικασία πήρε 1118 ψήφους. Η κα.Κυπριανού με δημόσια τοποθέτηση ανέφερε τα εξής: 

«Ένα συναρπαστικό ταξίδι έφτασε στον προορισμό του. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις υπέροχες στιγμές που μαζί περάσαμε, για τη δύναμη που μου δώσατε, για όσα με διδάξατε και όσα πήρα από εσάς κοντά σας. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το Δημοκρατικό Κόμμα που μου έκανε την τιμή να βρίσκομαι ως υποψήφια ανάμεσα σε τόσα άλλα σημαντικά ονόματα της πόλης μας, της Λεμεσού. Δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου, σε όσους με επιλέξατε, σε όσους με εμπιστευτήκατε, σε όσους με τη ψήφο σας σε εμένα, εναποθέσατε πάνω μου τις ελπίδες και τα όνειρά σας. Σας δίνω μια υπόσχεση σε όλους εσάς, ότι από όποια θέση και αν βρίσκομαι θα έχω πάντα μέσα μου γνώση της ευθύνης που η εμπιστοσύνη σας αυτή μου έχει δώσει. Έχω πλέον να λογοδοτώ σε εσάς, σε όλους εσάς που με στηρίξατε, με ψηφίσατε, με εμπιστευτήκατε. 
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, το οργανωτικό γραφείο του κόμματος, το προσωπικό και τα στελέχη του ΔΗΚΟ. Τους φίλους μου, από Κύπρο και εξωτερικό, που έτρεξαν ανιδιοτελώς στην προεκλογική αυτή διαδρομή μαζί μου. Τους γονείς μου, που ακούραστοι σε κάθε μου βήμα πάντα με στηρίζουν. Τα αδέρφια μου που είναι όλοι τους κομμάτι της ψυχής μου, όσο κοντά ή μακριά και αν βρίσκονται. 
Τίποτα δεν τελειώνει εδώ. Τίποτα δεν σταματά. Τώρα ξεκινά το μεγάλο ταξίδι, τώρα ξεκινά η ελπίδα, τώρα είναι η στιγμή για ακόμα περισσότερη δουλειά για το μέλλον. Ο αγώνας συνεχίζεται. 
Σας Ευχαριστώ»

 

Διαβάστηκε 403 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top