Ο Κλεάνθης Καραμανίδης, Αντιδήμαρχος Ύψωνα και υποψήφιος βουλευτής Λεμεσού με τον Δημοκρατικό Συναγερμό, προέβει σε πολιτικό σχολιασμό του αποτελέσματος των εκλογών (2140 ψήφους). Ο κ.Καραμανίδης ανέφερε ότι «δυστυχώς το αποτέλεσμα των εκλογών όσον αφορά την δική μου υποψηφιότητα δεν ήταν σε καμιά περίπτωση το αναμενόμενο».
 

Τόνισε τα εξής «ψες το θεωρούσα την μεγαλύτερη μου ήττα. Σήμερα το θεωρώ το μεγαλύτερο μου μάθημα.
Δεν σας κρύβω πως ειδικά ψες ήμουν τόσο απογοητευμένος από το αποτέλεσμα που σχεδόν είχα πάρει την απόφαση να μην ασχοληθώ ξανά με τα κοινά. Δεν μπορούσα να εξηγήσω πως είναι δυνατόν να μην εκτίμησε ο κόσμος της πόλης και Επαρχίας Λεμεσού και ειδικά ο κόσμος του Ύψωνα την ανιδιοτελή προσφορά μου στα κοινά τόσα χρόνια και ειδικά τα τελευταία 4.5 ως Αντιδήμαρχος Ύψωνα και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Ύψωνα. 


Σήμερα βλέποντας λίγο πιο καθαρά τα πράγματα και βλέποντας και τα δικά μου λάθη σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία κάνω δεύτερες σκέψεις. Και τις κάνω ακριβώς γι αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους. Για τους αληθινούς μου φίλους που ήταν βράχοι δίπλα μου από την πρώτη μέρα. Για τους ανθρώπους που γνώρισα εξαιτίας των εκλογών και έγιναν φίλοι και στάθηκαν δίπλα μου πολύ περισσότερο από κάποιους άλλους δήθεν φίλους. 


Δυστυχώς η πλειοψηφία του κόσμου φαίνεται να ψηφίζει με πολύ διαφορετικά κριτήρια από ότι υπολόγιζα και αυτό είναι που με προβληματίζει για την επόμενη μέρα των εκλογών και τις όποιες αποφάσεις πάρω για το δικό μου πολιτικό μέλλον.
Προφανώς τα έργα, η προσφορά, οι πράξεις, η εντιμότητα, η ειλικρίνεια, η καθημερινή επαφή με τον κόσμο και η βοήθεια σε όποιον την χρειάζεται ανεξαρτήτως κόμματος δεν είναι στα πρώτα κριτήρια της πλειοψηφίας αυτού του κόσμου. Και αυτό το βλέπω δυστυχώς και με άλλους αξιόλογους υποψήφιους άλλων κομμάτων που επίσης δεν τα κατάφεραν σε αυτές τις εκλογές».


Τέλος, ο κ.Καραμανίδης υπογράμμισε ότι «μέχρι τον Δεκέμβριο εξακολουθώ να κατέχω τις θέσεις που είχα ως χθες στο Δήμο Ύψωνα. Ανεξαρτήτως της απογοήτευσης που νιώθω ειδικά για το αποτέλεσμα μου στον Ύψωνα, θα συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο, το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη να κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να γίνει ακόμα καλύτερος ο Ύψωνας και φυσικά θα παραμείνω δίπλα σε όλο τον κόσμο καθημερινά όπως ήμουν μέχρι σήμερα». 

Διαβάστηκε 6353 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top