Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις για ακόμα μία υπόθεση για σεξουαλική παρενόχληση, και βρίσκεται τώρα ενώπιον του Νομικού Τμήματος της Αστυνομίας. Η υπόθεση, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, θα καταχωρηθεί ενώπιον δικαστηρίου.

 
Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Ανδρέου είπε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση δεν θα πάει στη Νομική Υπηρεσία, γιατί είναι ξεκάθαρη.
 
«Δε θέλουμε κάποια συμβουλή από τη Νομική Υπηρεσία και θα καταχωρηθεί ενώπιον δικαστηρίου», πρόσθεσε.


Ερωτηθείς σε ποιο στάδιο διερεύνησης βρίσκονται οι 25 καταγγελίες που υπάρχουν ενώπιον της Αστυνομίας, ο κ. Ανδρέου είπε ότι οκτώ είναι ήδη καταχωρημένες ενώπιον δικαστηρίου, μια υπόθεση, της οποίας ολοκληρώθηκε η εξέταση, θα καταχωρηθεί ενώπιον δικαστηρίου, άλλες τρεις βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο στάδιο της ετοιμασίας κατηγορητηρίου για να καταχωρηθούν ενώπιον δικαστηρίου και άλλες βρίσκονται στο στάδιο της διερεύνησης.


ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 136 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top