Υπογράφτηκε στο Τμήμα Δημοσίων Έργων, το συμβόλαιο για την κατασκευή μέτρων σταθεροποίησης τμήματος του παλαιού δρόμου Πάφου – Λεμεσού παρά την Πέτρα του Ρωμιού, Φάση Α, σε μήκος 200μ.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Συμβόλαιο υπέγραψαν, εκ μέρους της Κυβέρνησης, ο Αν. Διευθυντής του Τμήματος  Δημοσίων Έργων Αντώνης Κουτσούλλης και εκ μέρους της Εταιρείας «Lambrou & Poutziouris Construction Ltd», o Τεχνικός Διευθυντής Χαράλαμπος Πουτζιουρής.


Όπως αναφέρεται, το Έργο αφορά την κατασκευή δύο συμπλεγμάτων πασσαλότοιχων και άλλων αναγκαίων μέτρων για την σταθεροποίηση τμήματος του παλαιού δρόμου Πάφου - Λεμεσού παρά την Πέτρα του Ρωμιού.


Επιπρόσθετα το έργο περιλαμβάνει εργασίες, όπως κατασκευή πασσάλων,κατασκευή κεφαλόδεσμων, κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στη βόρεια πλευρά του δρόμου, εργασίες οδοποιίας (τοποθέτηση ασφαλτικών στρώσεων, θεμελίου, υποθεμελίου) και εργασίες για τη διαχείριση των όμβριων υδάτων, καθώς επίσης και εργασίες εξυγίανσης του υπεδάφους.


Η υλοποίηση του Έργου προγραμματίζεται να αρχίσει στα μέσα του Μαΐου 2021, με διάρκεια εκτέλεσης 5 μήνες και κόστος €740.000,00, καταλήγει η ανακοίνωση. 
 

ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 201 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top