Εισήχθηκε 80χρονος με αρνητικό τεστ κορωνοϊού στο γενικό νοσοκομείο Λεμεσού, πριν ενάμιση μήνα με κάταγμα ποδιού και χθες ανακοινώθηκε στους δικούς του ότι πέθανε από Covid-19. Όπως ανέφερε στην «Αλήθεια» ο γιος του 80χρονου, για ενάμιση μήνα δεν τους επέτρεπαν να βλέπουν τον δικό τους στον παθολογικό θάλαμο του νοσοκομείου, λόγω των περιοριστικών μέτρων για αντιμετώπιση της πανδημίας.
 

Προχθές το πρωί τους τηλεφώνησαν από το νοσοκομείο και τους είπαν ότι η κατάσταση του 80χρονου επιδεινώθηκε και τα μέλη της οικογένειας μπορούσαν να τον επισκεφθούν, όχι όμως όλοι μαζί. Όταν οι συγγενείς τηλεφώνησαν για να δουν αν χρειαζόταν να έχουν αρνητικό τεστ κορωνοϊού, για τους σκοπούς της επίσκεψης τους το απόγευμα, τους ανακοινώθηκε ότι δεν μπορούσε να γίνει η επίσκεψη γιατί ο δικός τους διαγνώστηκε με Covid-19.

 

Χθες το πρωί 1 Απριλίου τηλεφώνησαν στους συγγενείς από το νοσοκομείο πληροφορώντας τους ότι ο δικός τους απεβίωσε από κορωνοϊό. Σε ερώτηση πως είναι δυνατό σε τέτοιο μικρό διάστημα να πέθανε από κορωνοϊό τους απάντησαν ότι έτσι είναι αυτές οι αρρώστιες. Οι συγγενείς αναμένουν ικανοποιητικές απαντήσεις από τους αρμοδίους, για τις συνθήκες θανάτου του δικού τους. Η κηδεία του 80χρονου θα τελεσθεί σήμερα στη Λεμεσό. 

 

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ

Διαβάστηκε 6417 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top