Σε διευκρινίσεις για τους ανοικτούς χώρους, τη μουσική και τη χρήση μάσκας προχώρησαν οι υγειονομικές υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας προς το Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής, έπειτα από τις πρώτες αντιδράσεις.


Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι:
1. Ο ανοικτός εξωτερικός χώρος είναι διαμορφωμένος με τρόπο ώστε να διασφαλίζεται ο κατάλληλος και επαρκής αερισμός του χώρου. Αυτό επιτυγχάνεται αν είναι ανοικτές οι διαθέσιμες πλευρές ή μέρος αυτών (τουλάχιστον 2) και με τρόπο που δε θα παραπέμπει σε καμία περίπτωση σε κλειστό χώρο.


2. Ανεξάρτητα με το είδος της προσφερόμενης μουσικής, απαγορεύεται ο χορός και όλοι οι θαμώνες θα πρέπει να εξυπηρετούνται καθήμενοι και να μην περιφέρονται άσκοπα. Βασικό κριτήριο για σκοπούς ελέγχου / καταγγελιών, είναι κατά πόσον οι θαμώνες είναι όρθιοι και χορεύουν.


3. Η χρήση της μάσκας επιβάλλεται κατά την προσέλευση σε ένα χώρο αναψυχής αλλά και κατά την όποια μετακίνησή τους εντός του χώρου, αλλά και κατά την αποχώρησή τους.


4. Οι πιο πάνω διευκρινίσεις έχουν κοινοποιηθεί στο υφυπουργείο Τουρισμού και την Αστυνομία, που έχουν την αρμοδιότητα για την εποπτεία της εφαρμογής του πρωτοκόλλου.

 

Διαβάστηκε 717 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top