Η Παγκύπρια Ομοσπονδία Ανεξαρτήτων Συνδικαλιστικών Οργανώσεων (Π.Ο.Α.Σ.Ο.) με ανακοίνωση για την 8η Μαρτίου δηλώνει ότι θα συνεχίσει να εργάζεται με ζήλο και αφοσίωση για καταπολέμηση κάθε είδους διάκρισης και βίας έναντι των γυναικών.
 

Διαπιστώνει ότι υπάρχουν ακόμη κατάλοιπα καταπίεσης και νοοτροπίες παλαιότερων εποχών και διακρίσεις σε βάρος της γυναίκας, προσθέτοντας ότι δεν είναι αρκετές μόνο οι νομοθεσίες και οι εξαγγελίες για να καταργηθούν πλήρως οι διακρίσεις.
 

Περαιτέρω η Ομοσπονδία αναφέρει ότι τάσσεται ενάντια σε οποιανδήποτε διάκριση σε βάρος της γυναίκας, με σκοπό να καταπολεμηθεί κάθε είδους διάκριση και βία (σωματική και λεκτική) και προσθέτει ότι οι οργανώσεις και η κοινωνία έχουν χρέος απέναντι στις Γυναίκες και οφείλουν να πράξουν το καθήκον τους με κάθε δυνατό τρόπο.

ΚΥΠΕ

Διαβάστηκε 165 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top