Το Υπουργείο Εσωτερικών αναφέρει ότι η σημερινή εξαγγελία του Κυπριακού Οργανισμού Αναπτύξεως Γης (ΚΟΑΓ) για το Σχέδιο Προσιτού Ενοικίου στην Αστική Λευκωσία σε συνέχεια προηγουμένων ανακοινώσεων, που αφορούσαν την αστική Λάρνακα, αλλά και την αστική Λεμεσό, είναι η συμπλήρωση της κυβερνητικής στεγαστικής πολιτικής.


Ανακοίνωση του Υπουργείου αναφέρει ότι το Σχέδιο απευθύνεται στα χαμηλά και μεσαία αμειβόμενα στρώματα του πληθυσμού που διαμένουν ή θέλουν να επιλέξουν τη διαμονή τους στα αστικά κέντρα και αδυνατούν να αποκτήσουν τη δική τους κατοικία.


Μετά το σχέδιο προσιτής κατοικίας του Οργανισμού που καλύπτει τις ανάγκες των νοικοκυριών με μεσαία εισοδήματα, το νέο σχέδιο προσιτού ενοικίου έρχεται να καλύψει όσους αδυνατούν να αποκτήσουν ιδιόκτητη κατοικία, ακόμα και τους λήπτες δημοσίων βοηθημάτων, συνεχίζει.


Με την πρόσφατη εξαγγελία των νέων στεγαστικών σχεδίων της Κυβέρνησης και με τα σημερινά συμπληρωματικά σχέδια του ΚΟΑΓ για τις αστικές περιοχές, ανταποκρινόμαστε με ολιστικό τρόπο στις ανάγκες στέγασης των πολιτών τόσο στην ύπαιθρο όσο και στις πόλεις μας, καταλήγει το ΥΠΕΣ.


ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 156 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top