Το Υπουργείο Υγείας δίνει στη δημοσιότητα τα σημεία όπου θα λειτουργούν μονάδες δειγματοληψίας για rapid test αντιγόνου για τον έλεγχο τόσο του γενικού πληθυσμού όσο και των εργαζόμενων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις υπηρεσιών που επανήλθαν στον εργασιακό τους χώρο λόγω της αύξησης του επιτρεπόμενου ποσοστού φυσικής παρουσίας.

Στη Λεμεσό, θα λειτουργήσουν μονάδες δειγματοληψίας μεταξύ 0830 και 1640 στο χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς “Lidl”, στην Οδό Φραγκλίνου Ρούζβελτ 45, στο χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς «Σκλαβενίτης», στη Γερμασόγεια (Columbia), στην εκκλησία Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και Αρτεμίου, στον Κάψαλο και στο χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς «Σκλαβενίτης», στη Χαλκούτσα.
 
Στη Λάρνακα θα λειτουργήσουν μονάδες δειγματοληψίας μεταξύ 0830 και 1630 στο χώρο στάθμευσης Αγίου Γεωργίου Κοντού, απέναντι από το κοιμητήριο, στο χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς “Lidl”, στην Αραδίππου, στο πάρκο δίπλα από την υπεραγορά «Στέλιος», στα Λειβάδια και μεταξύ 0830 και 1700 στο χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς «Σκλαβενίτης», στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού.

Στη Λευκωσία θα λειτουργήσουν μονάδες δειγματοληψίας μεταξύ 0730 και 1700 στη διασταύρωση των λεωφόρων Σταυρού και Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, στο Στρόβολο (μπροστά από το Coffee Island). Μεταξύ 0830 και 1630 στην Κρατική Έκθεση, στην Έγκωμη (μπροστά από την Ανατολική Είσοδο), στο χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς “Lidl”, στην Παλουριώτισσα (Οδός Τζον Κένεντι 79-81), στο χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς «Σκλαβενίτης, στα Λατσιά (Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 56), στο χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς “Lidl”, στη Λακατάμια (Οδός Αξιού 81) και στην πλατεία Αγίου Ανδρονίκου και Αγίας Αθανασίας, στο Τσέρι. Θα λειτουργήσει μονάδα επίσης μεταξύ 0830 και 1700 στην εκκλησία της Του Θεού Σοφίας, στο Στρόβολο.

Στην Πάφο θα λειτουργήσουν μονάδες δειγματοληψίας μεταξύ 0830 και 1630 στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη, (Λεωφόρος Ελευθέριου Βενιζέλου) και στο Κοινοτικό Συμβούλιο Πολεμίου.
 
Στην Αμμόχωστο θα λειτουργήσει μια μονάδα δειγματοληψίας μεταξύ 0830 και 1630 στο χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς «Μετρό», στο Παραλίμνι (Λεωφόρος Πρωταρά 212).
 
Παράλληλα, θα λειτουργήσουν μονάδες δειγματοληψίας στα ακόλουθα σημεία, στο πλαίσιο ελέγχου των εργαζομένων σε επιχειρήσεις/τομείς, των οποίων η λειτουργία δεν αναστάλθηκε, σύμφωνα με το Διάταγμα, ημερομηνίας 8 Ιανουαρίου 2021 μεταξύ 0830 και 1630 στο Χώρος Εστιατορίου Βιομηχανικής Περιοχής Εργατών και στο Χώρος στάθμευσης Οδών Περσέως και Πολυφήμου (παρά το Blue Island) στην Βιομηχανική Περιοχή Στροβόλου.
 
Κινητές μονάδες σε ιδιωτικές επιχειρήεις και δημόσιο
Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας θα λειτουργήσουν επίσης 25 κινητές μονάδες παγκύπρια σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και Τμήματα/Υπηρεσίες του δημόσιου τομέα σε όλες τις επαρχίες.
 
Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς, εάν επιθυμούν, από τις κινητές μονάδες εντός 30’ από τη δειγματοληψία.

 

ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 158 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top