Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα στέρηση άδειας σε 24χρονο, που στις 3 Ιανουαρίου οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, με διπλάσια ταχύτητα από το επιτρεπόμενο όριο.
 

Σήμερα ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας η εκδίκαση υπόθεσης στην οποία νεαρός ηλικίας 24 ετών εντοπίστηκε στις 3 Ιανουαρίου από την Αστυνομία να οδηγεί  το αυτοκίνητο του στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, με ταχύτητα 207 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.
 

Το Δικαστήριο αφού όρισε την 9η Μαρτίου ως ημερομηνία για ανάγνωση γεγονότων και επιβολή ποινής στον 24χρονο, διέταξε όπως μέχρι τότε του στερηθεί το δικαίωμα κατοχής άδειας οδηγού.  
 

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν τις έντεκα το πρωί της 3ης Ιανουαρίου, περίπολο της ΟΠΟΔ Αρχηγείου, εντόπισε στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Κοφίνου, νεαρό να οδηγεί το αυτοκίνητό του, με ταχύτητα 207 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Ο 24χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της υπερβολικής ταχύτητας και μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

 

ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 276 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top