Δύο πρόσωπα, 29 και 39 ετών, κατάγγειλε εξωδίκως χθες το απόγευμα η Αστυνομία στην οδός Λήδρας στη Λευκωσία για μη χρήση προστατευτικής μάσκας, κατά παράβαση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου, ενώ φέρεται ο 29χρονος να δάγκωσε ένα από τους αστυνομικούς στο χέρι χωρίς όμως να προκαλέσει τραυματισμό.


 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, γύρω στις 5 χθες το απόγευμα, στο πλαίσιο των ελέγχων για εφαρμογή του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο στην οδό Λήδρας, 29χρονο ο οποίος κινείτο πεζός.
 


Ο 29χρονος φέρεται να αρνήθηκε να παράσχει τα στοιχεία του στα μέλη της Αστυνομίας και τράπηκε σε φυγή, ενώ κατά την ανακοπή του από τα μέλη της Αστυνομίας, αυτός φέρεται να δάγκωσε ένα από τους αστυνομικούς στο χέρι χωρίς όμως να προκαλέσει τραυματισμό.
 


Ο 29χρονος συνελήφθη και κατά τη μεταφορά του στον Υποσταθμό Λήδρας φέρεται να προέβαλε αντίσταση και να προσπαθούσε να αποδράσει από τη νόμιμη κράτηση.


 
 Άλλο πρόσωπο ηλικίας 39 ετών, φέρεται να επιτέθηκε εναντίον των αστυνομικών, σπρώχνοντας ένα μέλος της Αστυνομίας, προσπαθώντας προφανώς να ματαιώσει τη σύλληψη του 29χρονου. 


 
Τόσο ο 29χρονος, όσο και ο 39χρονος ο οποίος επίσης συνελήφθη, οδηγήθηκαν στα γραφεία του Υποσταθμού Λήδρας όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.


 
Επίσης, τα εν λόγω πρόσωπα, καταγγέλθηκαν εξωδίκως για μη χρήση προστατευτικής μάσκας, κατά παράβαση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.


 
Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.


 

ΚΥΠΕ
 

Διαβάστηκε 265 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top