Ο υποψήφιος βουλευτής Μάριος Σταδιώτης, επικοινώνησε με την ιστοσελίδα μας προκειμένου να ενημερωθεί ο κόσμος για το θέμα της Μαρίας Κλεάνθους. Να θυμίσουμε ότι η κα Κλεάνθους ήταν απεργός πείνας 23 ημέρες έξω από το Προεδρικό «για κλοπή της περιουσίας της από τράπεζα». Το μόνο αίτημα της  κα Κλεάνθους εδώ και 23 ημέρες μετά την έναρξη της απεργίας πείνας της ήταν να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να του εξηγήσει πως με τις τραπεζικές πρακτικές. Την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου λυποθύμισε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.  

“Καλησπέρα σας, επικοινωνώ με την ιστοσελίδα σας προκειμένου να μάθει ο περισσότερος κόσμος την θλιβερή ιστορία της κυρίας Μαρίας Κλεάνθους η οποία κατασκήνωσε διαμαρτυρόμενη έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, προκειμένου να την ακούσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ή κάποιος εκπρόσωπος της πολιτείας. 

Και φανταστείτε τι έγινε. Δεν της έδωσε ΚΑΝΕΝΑΣ σημασία. Σκεφτείτε να στήσει ένα τσαντίρι κάποιος έξω από το σπίτι σου μέσα στον χειμώνα. Να περνάς έξω από την πόρτα και να μην πας καν να ρωτήσεις τι θέλει. Δηλαδή, το κράτος αυτό ΔΕΝ ακούει τους πολίτες του. Όχι να δώσει λύσεις αλλά δεν ακούει. 

Αν δούμε την μεγάλη εικόνα, η απαξίωση της γυναίκας αυτής (ανεξάρτητα από το αίτημα της), δείχνει και την αντιλαϊκή πολιτική που ασκεί η ελίτ του Δημοκρατικού Συναγερμού και οι παροικούντες στο Προεδρικό Μέγαρο. Μέχρι πότε θα το δεχόμαστε αυτό; Μέχρι πότε θα δεχόμαστε τον εξευτελισμό της κοινωνίας μας. 

Μακάρι να αλλάξουν σύντομα τα πράγματα. Για να προλάβω και κάποιους, θίγω το θέμα γιατί είναι καθαρά κοινωνικό με το στίγμα όμως του τι συμβαίνει στον τόπο τα τελευταία χρόνια όπου ΔΥΣΤΥΧΩΣ και το τονίζω, Δυστυχώς, κυβερνάει μια κυβέρνηση δικτατορίας».

Διαβάστηκε 891 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top