Το Λαϊκό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Λεμεσού, σε συνεργασία με ολόκληρο το Λαϊκό Κίνημα, ΑΚΕΛ, ΠΕΟ, ΠΟΓΟ, ΕΔΟΝ, ΕΚΑ και τους Μορφωτικούς Συλλόγους, ανακοινώνει μεγάλη εκστρατεία για στήριξη και βοήθεια πασχόντων συνανθρώπων μας, κάτω από το σύνθημα: «Κανένας συμπολίτης μας μόνος, κανένας χωρίς φαγητό».  Η εκστρατεία αρχίζει από την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου 2020.

 

Για το σκοπό αυτό απευθύνουν έκκληση σ’ όλους τους συμπολίτες μας, αυτές τις μέρες των Χριστουγέννων, που η αγάπη, η κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη χρειάζεται να γίνουν κανόνες ζωής, να συνδράμει ο καθένας με τον δικό του τρόπο στην επιτυχία της προσπάθειας.

 

Αυτές τις μέρες της πανδημίας του κορωνοϊού, δημιουργούν όλοι μαζί μέτωπο υπεράσπισης των ευπαθών και ευάλωτων ομάδων, κρατάμε όρθια την κοινωνία μας, διατηρούμε την ελπίδα και την αισιοδοξία στους συμπολίτες μας που πονούν και υποφέρουν.

 

Όλοι οι πολίτες που θέλουν να μοιραστούν μαζί μας την αγωνία μας για περισσότερη ανθρωπιά, για περισσότερη κοινωνική συνοχή, καλούνται να προσφέρουν σε εισφορές, δωροκουπόνια, πακέτα τροφίμων, κρέας, κοτόπουλα, μακαρόνια ρύζι ή άλλη ξηρά τροφή.

 

Κάθε εισφορά στο Λαϊκό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης είναι ευπρόσδεκτη, παρακαλώ για την εισφορά σας να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 25370404, 25363158.

 

Διαβάστηκε 199 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top