Σε μια σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε παραλαβή νέου μηχανήματος απολύμανσης που χορήγησε ο όμιλος εταιρειών Demetriades στο Δήμο Λεμεσού αξίας 4500ευρώ. Αξιοσημείωτο είναι ότι το μηχάνημα είναι κυπριακής παραγωγής πράγμα που δείχνει ότι η τοπική βιομηχανία έχει παρόν αλλά και μέλλον. 

Στην παραλαβή του νέου μηχανήματος απολύμανσης, ο Δήμαρχος Λεμεσού ευχαρίστησε την Demetriades Group, λέγοντας πως η μηχανή ψεκάζει με μεγαλύτερη ευελιξία και δύναμη και θα προστεθεί «στο οπλοστάσιο μας, για  να μπορέσουμε, με ακόμα πιο αποτελεσματικό τρόπο, να αντιμετωπίσουμε και να σταματήσουμε όσο μπορούμε την εξάπλωση του κορωνοϊού».
 
Επιπρόσθετα, εξέφρασε την ικανοποίηση του που υπάρχει συστράτευση όλων και σε επίπεδο πολιτών και σε επίπεδο θεσμών και σε επίπεδο εταιρειών, απέναντι στον κορωνοϊό και «μια αντίληψη ότι ο εχθρός είναι κοινός και αυτόν τον εχθρό πρέπει να καταπολεμήσουμε».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο συμπολίτης μας Βάσος Δημητριάδης προσφέρει στη πόλη μας για το γενικό καλό.

 

Διαβάστηκε 1987 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top