Το Κοινωνικό Κίνημα «Νέο Κύμα – Η Άλλη Κύπρος» θεωρεί πως αυτό που χρειάζεται η Κύπρος άμεσα είναι ένα σύγχρονο πανεπιστημιακό ψυχιατρικό νοσοκομείο και όχι νέο κτήριο για τη Βουλή των Αντιπροσώπων, με προϋπολογισμό 100 εκατομμυρίων.

Σε ανακοίνωσή του, σχετικά με την ανάγκη βελτίωσης των συνθηκών στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθαλάσσας, το «Νέο Κύμα – Η Άλλη Κύπρος» αναφέρει ότι η ψυχιατρική και ψυχολογική επιστήμη έχουν κάνει άλματα, για να σημειώσει ότι οι Κύπριοι ασθενείς δικαιούνται να τυγχάνουν της καλύτερης δυνατής φροντίδας και θεραπείας, με βάση τη σύγχρονη επιστημονική τεκμηρίωση.

Όπως αναφέρει «πρέπει επιτέλους να μάθουμε να αξιολογούμε προτεραιότητες» και προσθέτει πως  θα στηρίξει κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση και κυρίως αυτούς τους ανθρώπους που σήμερα στερούνται βασικές ανάγκες και ουσιαστικής αντιπροσώπευσης στην κοινωνία.

Οι άνθρωποι, την ώρα που βρίσκονται σε μια ευάλωτη θέση, θα πρέπει να αποτελούν προτεραιότητα της κοινωνικής πολιτικής της χώρας μας και το «Νέο Κύμα» θα παλέψει για το δικαίωμα πρόσβασης τους σε κατάλληλη περίθαλψη και αξιοπρεπή και ποιοτική ζωή.

(ΚΥΠΕ/ΕΛΑ/ΓΧΡ)

Διαβάστηκε 1044 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top