Σε πολύ καλή πορεία βρίσκεται η οικονομία του τόπου και θα πρέπει να προωθήσουμε λύσεις και κάνουμε μεταρρυθμίσεις ώστε να αυξήσουμε περισσότερο τις προοπτικές του κάθε Κύπριου, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, σημειώνοντας ότι σε μια επιτυχημένη Κύπρο, δεν μένει κανείς πίσω.


 
Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, πραγματοποίησε το πρωί περιοδεία στη βιομηχανική περιοχή Ύψωνα, στη Λεμεσό, όπου είχε συνάντηση με τις διευθύνσεις των βιομηχανιών, συνομίλησε με εργαζόμενους και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν.


 
Σε δηλώσεις του, μετά την επίσκεψη του σε βιομηχανία η οποία δυσκολεύεται να βρει μεγαλύτερο βιομηχανικό τεμάχιο για ν` αναπτύξει τον κύκλο εργασιών της, ο Αβέρωφ Νεοφύτου είπε πως "η οικονομία πάει καλά" και επανέλαβε ότι θα πρέπει "η δημόσια υπηρεσία να βγει έξω από τα γραφεία, να δει τα προβλήματα και να δώσει λύσεις".
 
"Δεν γίνεται να υπάρχει η ζήτηση, να υπάρχει η αγορά, να μπορεί μια βιομηχανία να παράγει περισσότερα, να εξάγει περισσότερα και να μην μπορεί να βρει ένα βιομηχανικό οικόπεδο να επεκτείνει τις οικονομικές της δραστηριότητες", ανέφερε και υπέδειξε πως "είναι μια ακόμη απόδειξη ότι ο τόπος μας πάει μπροστά, αλλά πρέπει να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κάθε κλάδος".
 


Αναφερόμενος στα αποτελέσματα της Στατιστικής Υπηρεσίας που δημοσιεύθηκαν σήμερα, ο κ.Νεοφύτου υπογράμμισε πως "ο μέσος μισθός στην Κύπρο, το 2018, άγγιξε τα 1938 ευρώ αύξηση τα τελευταία χρόνια και πιστεύω ότι το 2019, ο μέσος μισθός θα είναι ακόμα πιο ψηλός".
 


Η Κύπρος, συνέχισε, βρίσκεται σε μια πολύ καλή πορεία και τόνισε πως θα πρέπει όλοι να επικεντρωθούν στο "πως λύνουμε σημερινά προβλήματα για να τραβήξουμε τον τόπο ακόμα πιο μπροστά".
 


Την ίδια ώρα, εξέφρασε την αποφασιστικότητα του ίδιου και του κόμματος του, μαζί με την Κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη, "να κάνουμε ό,τι μπορούμε να ξαναγεννήσουμε την ελπίδα και την προοπτική στον τόπο μας, επιλύοντας προβλήματα αλλά, παράλληλα, να προχωρήσουμε στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις για ν` αυξήσουμε ακόμα περισσότερο τις προοπτικές του κάθε Κύπριου".
 
"Για εμάς, η πετυχημένη Κύπρος είναι αυτή που στην επιτυχία δεν μένει κανείς πίσω. Βγαίνουν κερδισμένοι οι εργαζόμενοι, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, βγαίνει κερδισμένο το σύνολο του λαού μας", κατέληξε στη δήλωση του ο κ.Νεοφύτου.


ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 970 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top