Στη σύλληψη καθηγητή προχώρησε η Αστυνομία Λεμεσού, μετά από καταγγελία για επίθεση σε μαθητή γυμνασίου της Επαρχίας Λεμεσού, ενώ διερευνάται και υπόθεση επίθεσης γονέα εναντίον μαθήτριας, σε άλλο γυμνάσιο της πόλης.


 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην πρώτη περίπτωση και σύμφωνα με καταγγελία, χθες καθηγητής γυμνασίου, διαπληκτίστηκε την ώρα του διαλείμματος με μαθητή και φέρεται, σύμφωνα με την καταγγελία, να του επιτέθηκε. Ο καθηγητής συνελήφθη και ανακρίνεται για υπόθεση  επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής βλάβης.


 
Το δεύτερο περιστατικό αφορά γονέα, που φέρεται να διαπληκτίστηκε αρχικά με δυο συμμαθήτριες της θυγατέρας του, η οποία του ανέφερε πως χθες την κτύπησαν. Μια από τις δυο μαθήτριες κατήγγειλε ότι δέχθηκε και επίθεση από τον ύποπτο, εναντίον του οποίου αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

 
 
ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 222 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top